«Οι Άπαιχτοι 2» στο Rizopoulos Post

H Κατερίνα Γερονικολού και o Δημήτρης Μακαλιάς στο Rizopoulos Post, το ελληνικό opinion political opinion news website που λέει «τα πράγματα με τ’ όνομά τους».


Από σήμερα το Rizopoulos Post θα φιλοξενεί τη διαδικτυακή σειρά «Οι Άπαιχτοι 2» με πρωταγωνιστές την Κατερίνα Γερονικολού και τον Δημήτρη Μακαλιά.


Οι δυο δημοφιλείς ηθοποιοί θα βάζουν σε κάθε επεισόδιο, τη δική τους ξεχωριστή πινελιά στο περιεχόμενο του Rizopoulos Post, μέσα

από μια έξυπνη και κεφάτη ματιά σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, που θα ψυχαγωγεί σχολιάζοντας με ευχάριστο τρόπο θέματα της επικαιρότητας.


Μέσα από την καθημερινότητα του «καναπέ» της Κατερίνας (κόρη «του μπαμπά της» που επιθυμεί διακαώς να γίνει «αστέρι» στο ΥouΤube) και του Δημήτρη (ένας «πολλά υποσχόμενος» αλλά πάντα αδικημένος νέος), η πολιτική, κοινωνική και οικονομική επικαιρότητα είναι το φόντο της σχέσης δυο ερωτευμένων νέων.


Το πρώτο επεισόδιο των «Άπαιχτων 2», “Η Κατερίνα, ο Δημήτρης και το “Swedish shot” θα αναρτηθεί απόψε, 12 Φεβρουαρίου 2013. Μη χάσετε το πρώτο ραντεβού με τους «Άπαιχτους 2» στη διεύθυνση http://rizopoulospost.com/oi-apaixtoi-2 με πρεμιέρα αφιερωμένη – που αλλού; Στον …. Άγιο Βαλεντίνο!


Keywords
Τυχαία Θέματα