Νέα υπηρεσία Skroutz Easy

Η υπηρεσία Skroutz Εasy δημιουργήθηκε ως ένας έξυπνος τρόπος για να πραγματοποιούν οι επισκέπτες του Skroutz.gr ταχύτερα και ευκολότερα τις online αγορές τους.


Η μοναδικότητα της υπηρεσίας έγκειται στο γεγονός ότι ο χρήστης αποθηκεύει μία φορά τα προσωπικά του στοιχεία (διεύθυνση παράδοσης, χρέωσης και e-mail) και από εκείνη τη στιγμή, αγοράζει άμεσα με ένα απλό κλικ σε όλα τα συνεργαζόμενα

ηλεκτρονικά καταστήματα στο www.skroutz.gr που υποστηρίζουν την υπηρεσία.


Αρκετές μελέτες καταδεικνύουν ότι τα συχνότερα φαινόμενα που επηρεάζουν την ολοκλήρωση των αγορών στο ηλεκτρονικό εμπόριο, είναι οι πολλαπλές εγγραφές, η χρονοβόρα και άλλοτε πολύπλοκη διαδικασία της παραγγελίας, η απόσπαση της προσοχής του χρήστη και η επαναλαμβανόμενη επιβεβαίωση των προσωπικών του στοιχείων. Επιπλέον, έχει παρατηρηθεί ότι, συνήθως η καλή εμπειρία πλοήγησης στο Internet αλλοιώνεται όταν ο χρήστης επιλέγει να πλοηγηθεί από φορητή συσκευή.


Το Skroutz Εasy επιλύει όλα τα παραπάνω ζητήματα, καθώς ο χρήστης καταχωρεί μία φορά τα στοιχεία και μπορεί άμεσα να προβεί σε αγορές από τα e-shops που προσφέρουν την Skroutz Easy ευκολία, κερδίζοντας χρόνο και αποφεύγοντας περιττές κινήσεις στη διαδικασία εγγραφής και συμπλήρωσης της φόρμας παραγγελίας σε καθένα από αυτά.


Πιο συγκεκριμένα:
- Πραγματοποιεί τις αγορές του εύκολα ακόμη κι από συσκευές χωρίς φυσικό πληκτρολόγιο, όπως tablets, smartphones και Smart TVs
- Δε χρειάζεται να θυμάται το όνομα χρήστη και πολλαπλά συνθηματικά για κάθε κατάστημα
- Δεν πληκτρολογεί κάθε φορά τα στοιχεία αποστολής και αποφεύγει τυχόν λάθη πληκτρολόγησης
- Απαλλάσσεται από τη χρονοβόρα διαδικασία εγγραφής και επιβεβαίωσης του e-mail
- Μπορεί να εισάγει και να αποθηκεύσει περισσότερες από μία διευθύνσεις χρέωσης και αποστολής, επιλέγοντας κάθε φορά εκείνη που προτιμά


Τα καταστήματα του www.skroutz.gr που υποστηρίζουν το Skroutz Easy διακρίνονται από το χαρακτηριστικό σήμα δίπλα στην επωνυμία τους κι οι χρήστες που θα επιλέξουν να αγοράσουν από ένα e-shop αξιοποιώντας την υπηρεσία, θα βρουν το κουμπί Skroutz Easy σε εμφανές σημείο στη σελίδα αγοράς.


Η υπηρεσία εγκαινιάστηκε το Μάρτιο του 2012 και ήδη πάνω από 90 ηλεκτρονικά καταστήματα προσφέρουν τη δυνατότητα αγορών με τη διευκόλυνση Skroutz Easy. Επιπλέον, έως σήμερα έχουν καταγραφεί 4.850 επιτυχείς εξουσιοδοτήσεις (authorizations) προς τα ηλεκτρονικά καταστήματα του www.skroutz.gr και το Skroutz Easy μετράει 2.023 μοναδικά εγγεγραμμένα μέλη!


Keywords
Τυχαία Θέματα