Τα Ζουζούνια στο hol video club

Τα «Ζουζούνια» έρχονται να κρατήσουν συντροφιά στους μικρούς φίλους του hol video club όποτε θέλουν με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού.


Το πιο ολοκληρωμένο ψυχαγωγικό περιεχόμενο για παιδιά στην ελληνική συνδρομητική τηλεόραση, που προσφέρει το hol video club, εμπλουτίζεται με μουσική και μίνι μουσικές ταινίες από

τα αγαπημένα «Ζουζούνια».


Συγκεκριμένα, στην κατηγορία «Παιδικά» του hol video club, οι μικροί φίλοι θα μπορούν να απολαμβάνουν τα «Ζουζούνια» δωρεάν, όσες φορές και όσο συχνά θέλουν, με μοναδικό μουσικό υλικό που ανανεώνεται κάθε μήνα και περιλαμβάνει:
- Μοναδικά βιντεοκλίπ
- Πασίγνωστα παιδικά τραγούδια


Παράλληλα, Μίνι μουσικές ταινίες από τα «Ζουζούνια» θα είναι διαθέσιμες από μόνο € 0,79 με διάρκεια ισχύος τουλάχιστον 1 βδομάδα για ατελείωτη ψυχαγωγία.


Το hol video club διαθέτει το πληρέστερο περιεχόμενο παιδικού προγράμματος με περισσότερες από 2.000 ταινίες και τηλεοπτικές σειρές και 800 επεισόδια από πασίγνωστες παιδικές σειρές, εκ των οποίων οι περισσότερες από τις μισές εντελώς δωρεάν. Η υπηρεσία hol my tv που περιέχει και το “hol video club” παρέχει μια πλούσια ταινιοθήκη για όλη την οικογένεια με περιεχόμενο κανονικής και υψηλής ευκρίνειας (High Definition) που διαρκώς ανανεώνεται και προσφέρεται σε όλους τους υφιστάμενους και νέους πελάτες hol double play, μόνο με € 8 το μήνα και δωρεάν εξοπλισμό. Και μόνο μέχρι τις 28/2/2013, όσοι συνδρομητές κάνουν αίτηση για το hol video club θα κερδίσουν 6 μήνες πάγιο στην υπηρεσία.


Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με την υπηρεσία της .hellas online “hol my tv”, επισκεφθείτε το www.holmytv.gr, καλέστε στο 13844 ή επισκεφτείτε ένα κατάστημα Vodafone.


Keywords
Τυχαία Θέματα