Νέο σύστημα Cinema 3D Home Theater από την LG

To νέο HX906TX Cinema 3D Home Theater σύστημα κινηματογράφου της LG προσφέρει την απολυτή κινηματογραφική εμπειρία με πραγματικό ήχο 360 μοιρών.

Η LG Electronics παρουσιάζει το HX906TX, το ολοκαίνουριο CINEMA 3D Blu-ray Home Theater σύστημα, το οποίο αξιοποιεί ηχεία 9,1 καναλιών, δημιουργώντας μια ηχητική εμπειρία όσο πιο κοντινή

στην ατμόσφαιρα της κινηματογραφικής αίθουσας ή των ζωντανών συναυλιών. Χάρη στην καινοτόμο ρύθμιση του ήχου, το HX906TX «βυθίζει» τo χρήστη σε μία ρεαλιστική ηχητική εμπειρία 360 μοιρών, η οποία διαχέεται στο χώρο, τόσο σε οριζόντιο όσο και κάθετο επίπεδο.


«Η LG καινοτομεί στον τομέα του τρισδιάστατου ήχου με το σύστημα 9,1 ηχείων του HX906TX», δήλωσε ο κ. Havis Kwon, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG Electronics Home Entertainment Company. «Σε συνδυασμό με τις πρωτοποριακές CINEMA 3D τηλεοράσεις, το HX906TX θέτει νέα πρότυπα ψυχαγωγίας, με ήχο τόσο πλούσιο και πολύ-επίπεδο, που είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι δεν είναι αληθινός».


Το σημείο κλειδί στην απόδοση του ήχου από το HX906TX, είναι ότι στο σύστημα ηχείων 5,1, προστίθενται τέσσερα ηχεία κάθετης προβολής. Με τα ηχεία 9,1 καναλιών να μεταδίδουν σε πολλαπλές κατευθύνσεις βελτιστοποιημένο ήχο, το HX906TX δημιουργεί ένα συναρπαστικό ηχητικό περιβάλλον, αρκετά ισχυρό ώστε να αποδίδει κρυστάλλινα και πιστά, ακόμη και τους λεπτούς ήχους της καθημερινής ζωής.


Ειδικότερα, τοποθετημένα στην κορυφή των ηχείων τύπου Tallboy, τα τέσσερα ηχεία κάθετης προβολής εμπλουτίζουν περαιτέρω τον ήχο, στέλνοντας τα ηχητικά κύματα προς τα επάνω, εξασφαλίζοντας έτσι ότι ο κατακόρυφος χώρος είναι απόλυτα γεμάτος ηχητικά. Επιπλέον, ένας Ανακλαστήρας 360 μοιρών στο εσωτερικό του κάθε κάθετου 3D ηχείου αντανακλά τον ήχο προς κάθε κατεύθυνση, δημιουργώντας ακουστική τόσο πλούσια όσο σε μία αίθουσα συναυλιών.


Παράλληλα, εφαρμόζοντας το μοναδικό αλγόριθμο 3D effect DSP της LG, η τεχνολογία Sound Field Expansion επεκτείνει το οριζόντιο ηχητικό πεδίο, και συνεργάζεται αρμονικά με τα ηχεία κάθετης προβολής, με αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας πραγματικά συναρπαστικής ηχητικής εμπειρίας 360 μοιρών. Η τεχνολογία Sound Field Expansion διευρύνει το βέλτιστο ακουστικό σημείο, έτσι ώστε οι θεατές να αισθάνονται ότι βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο του ήχου, ακόμα και όταν είναι συγκεντρωμένοι σε μεγάλες παρέες ατόμων. Επιπλέον, η λειτουργία 3D Sound Analyzer αναλύει τα πολύπλοκα επίπεδα των αρχικών ήχων, προσθέτοντας ηχητικές πληροφορίες όπου υπάρχουν κενά, εξασφαλίζοντας κατά αυτόν τον τρόπο έναν πιο λεπτομερή και ρεαλιστικό 3D ήχο.


Μεταξύ του πλήθους των κορυφαίων χαρακτηριστικών του HX906TX, ξεχωρίζει η δυνατότητα αναπαραγωγής 3D Blu-ray™ που αποδίδει εκπληκτική 3D εικόνα σε Full HD 1.080p. Αναπαράγοντας καθαρές 3D εικόνες με κλιμάκωση 12-bit, 4.096-step, η δυνατότητα αναπαραγωγής 3D Blu-ray™ του HX906TX αποτελεί

Keywords
Τυχαία Θέματα