Νέο ασπρόμαυρο σύστημα της Xerox

Τα συστήματα Nuvera είναι οι πλέον αποδοτικές ασπρόμαυρες παραγωγικές συσκευές κομμένου χαρτιού της αγοράς, με ταχύτητες 157 και 314 εικόνων το λεπτό αντίστοιχα.


Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στο σύστημα με τη μία μηχανή ή στο εξαιρετικά παραγωγικό σύστημα με τις δύο μηχανές για να παράγουν σελίδες διπλής όψης με τη διπλάσια ταχύτητα.


Ένας νέος παραγωγικός στοιβαχτής (stacker) απελευθερώνει τις ολοκληρωμένες εκτυπωτικές εργασίες ενώ το σύστημα βρίσκεται ακόμη σε λειτουργία. Ο εργονομικός – στο ύψος της μέσης του χρήστη – στοιβαχτής

επιτρέπει την εκτύπωση μεγαλύτερου όγκου εργασιών χωρίς την ανάγκη χειροκίνητης παρέμβασης. Το προαιρετικό καρότσι (stack cart) κάνει ευκολότερη τη μετακίνηση μεγάλων ποσοτήτων χαρτιού στο εσωτερικό της επιχείρησης.


Τα εν λόγω συστήματα μπορούν επίσης να λειτουργήσουν με ένα μεγάλο εύρος χαρτιών διαφορετικού βάρους, χωρίς να μειώσουν την ταχύτητα εκτύπωσης – γεγονός που αποτελεί κέρδος σε παραγωγικότητα για τους χρήστες. Οι διαστάσεις του χαρτιού, που μπορεί να φτάσουν ως και τα 320 x 490 χιλιοστά, επιτρέπουν την εκτύπωση περισσότερων εικόνων ανά σελίδα – εξοικονομώντας κόστος για τους χρήστες.


«Οι πάροχοι εκτυπώσεων μπορούν να περιμένουν μια υγιή απόδοση στην επένδυσή τους με κάθε εφαρμογή που παράγεται σε αυτές τις νέες συσκευές», ανέφερε ο Howard Witt, European business manager, Production Printing, Xerox Europe. «Τα παραγωγικά συστήματα Xerox Nuvera® 157 EA Production System και Nuvera 314 EA Perfecting Production System προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα ασπρόμαυρης απεικόνισης, παραγωγικότητα και μια ευρεία γκάμα επιλογών περάτωσης, ενώ είναι αρθρωτά».


Περισσότερα χαρακτηριστικά για ολόκληρη τη σειρά Nuvera
Εκτός από το στοιβαχτή και τη δυνατότητα για μεγαλύτερο μέγεθος χαρτιού, μεταξύ των νέων χαρακτηριστικών ολόκληρης της σειράς Nuvera περιλαμβάνονται και τα εξής:
- Ενημερώσεις του Xerox FreeFlow™ Print Server: νέα standards ασφάλειας, βελτιώσεις στη διεπαφή με το χρήστη και στην επεξεργασία εικόνων TIFF σε επιλεγμένες ροές δεδομένων από mainframe συστήματα.
- Η λύση περάτωσης Xerox IntegratedPLUS Finishing Solution, για μικρά βιβλία και εγχειρίδια, που παρουσιάστηκε πρόσφατα, εκτελεί όλες τις εργασίες από τη στιγμή που θα εισέλθουν στο σύστημα μέχρι τη στιγμή που θα ολοκληρωθούν και θα εξέλθουν από αυτό, πρακτικά χωρίς καμία ανάμειξη του χειριστή. Η αυτοματοποιημένη ροή εργασίας (touchless workflow) στις διαδικασίες που προηγούνται της εκτύπωσης, αυξάνει το χρόνο λειτουργίας της συσκευής (uptime) εξαλείφοντας την ανάγκη για χειροκίνητες ρυθμίσεις πριν από την εκτύπωση και κατά την περάτωση – ο έλεγχος των αρχείων (preflighting) και η σωστή τοποθέτηση των φύλλων χαρτιού που προηγούνται των εργασιών για τη δημιουργία μικρών βιβλίων και εγχειριδίων γίνονται ανάλογα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε εκτυπωτικής εργασίας. Επιπλέον, οι συνδεδεμένες με τους εκτυπωτές συσκευές περάτωσης μπορούν να συνδεθούν με περισσότερους από έναν εκτυπωτές μέσα σε ένα κατάστημα, μεγιστοποιώντας την παραγωγικότητα και την ευελιξία. Η λύση περάτωσης Xerox IntegratedPLUS είναι διαθέσιμη για όλα τα συστήματα Nuvera που εγκαταστάθηκαν μετά τον Οκτώβριο του 2009.
- Σύστημα Διαχείρισης Πληροφοριών Παραγωγής: καταγράφει τις σχετικές με την απόδοση της συσκευής πληροφορίες, όπως λόγου χάρη την κατάσταση της συσκευής και μετρήσεις παραγωγικότητας, επιτρέποντας έτσι στους χειριστές να διαχειρίζονται την παραγωγικότητα σε πολλαπλές πρέσες Xerox, σε πραγματικό χρόνο, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται αυτές (προαιρετικό χαρακτηριστικό).


Διαθεσιμότητα
Για το πότε θα είναι διαθέσιμα τα παραγωγικά συστήματα Xerox Nuvera® 157 EA Production System και Nuvera 314 EA Perfecting Production System, θα ενημερωθείτε είτε μέσω των πωλήσεων της Xerox είτε μέσω των αποκλειστικών αντιπροσώπων και των μεταπωλητών της εταιρείας.


Keywords
Τυχαία Θέματα