Διεύρυνση συνεργασίας Οktabit-Sony Hellas

Σε σημαντική διεύρυνση της συνεργασίας τους προχώρησαν οι Οktabit και Sony Hellas για την αντιπροσώπευση και προώθηση των προϊόντων της Sony στην ελληνική αγορά.


Η ΟΚΤΑΒΙΤ ως διανομέας της κατασκευάστριας εταιρείας διευρύνει την γκάμα των λύσεων της Sony που ήδη διαθέτει και προσφέρει στο δίκτυο των συνεργατών της το μεγαλύτερο μέρος

των καταναλωτικών προϊόντων Sony.


Η διεύρυνση της συνεργασίας περιλαμβάνει τις παρακάτω κατηγορίες προϊόντων: Τηλεοράσεις, βιντεοκάμερες, φωτογραφικές μηχανές, Blu Ray & DVD players, Home Cinema, MP3/4 players & Ηχοσυστήματα.


«Η συμφωνία για τη διανομή των consumer λύσεων της Sony εντάσσεται στα πλαίσια της στρατηγικής της Oktabit να ενισχύει το προϊοντικό της πορτφόλιο και τις υπηρεσίες που προσφέρει στην Ελληνική αγορά. Η συνεργασία θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική λαμβάνοντας υπόψη την κορυφαία θέση της Sony στην παγκόσμια αγορά των καινοτόμων & προηγμένων τεχνολογικά εταιριών. H Oktabit στα 20 χρόνια της επιτυχημένης παρουσίας της στην ελληνική αγορά πληροφορικής ανταποκρίνεται στις ανάγκες των συνεργατών και με τη νέα συνεργασία στοχεύει σε περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της» τόνισε ο κ. Αλέξανδρος Παπαϊωάννου, Γενικός Διευθυντής της Oktabit.


«Η έως τώρα επιτυχημένη συνεργασία μας με την Oktabit στον τομέα της πληροφορικής και ταυτόχρονα η ανάγκη που προκύπτει να υποστηρίξουμε το καταναλωτικό κοινό σε ολόκληρη την περιφέρεια της Ελλάδας, μας οδήγησαν στη διευρυμένη πλέον συνεργασία της Sony Hellas με την Oktabit για το σύνολο της γκάμας των προϊόντων Sony» δήλωσε ο κ. Γεράσιμος Γιαννουλάτος, Country Head Hellas & Cyprus και συνέχισε λέγοντας: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την εξέλιξη αυτής της συνεργασίας και ευελπιστούμε πως σύντομα θα αποδώσει καρπούς, πάντα με γνώμονα τις ανάγκες των καταναλωτών».


Keywords
Τυχαία Θέματα