Η LG χορηγός σε επίδειξη μόδας

H LG συμμετείχε ως χορηγός στην επίδειξη μόδας του σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια, με αφορμή τον εορτασμό των 10 χρόνων από την πρώτη collection του.


Η επέτειος των 10 επιτυχημένων χρόνων της LG σε συνδυασμό με την επιτυχημένη πορεία 10 χρόνων του σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια, αναδεικνύουν την ηγετική θέση και υπεροχή τους στην ελληνική αγορά.


Στην επίδειξη μόδας συμμετείχαν καταξιωμένα μοντέλα, που έχουν βρεθεί δίπλα στον σχεδιαστή σε αρκετές επιδείξεις. Οι καλεσμένοι, στη διάρκεια του cocktail

party που ακολούθησε, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παλαιότερα fashion shows του διάσημου σχεδιαστή μέσω των τηλεοράσεων της LG και συγκεκριμένα στην 84 ιντσών ULTRA HD τηλεόραση με μοναδική ποιότητα εικόνας και στην εντυπωσιακή 55 ιντσών OLED τηλεόραση που φέρνει τη νέα εποχή στην ψυχαγωγία και την εμπειρία θέασης. Επιπλέον, οι παραπάνω τηλεοράσεις είναι γνωστές για την υψηλή αισθητική, το λεπτό σχεδιασμό και τα καινοτόμα χαρακτηριστικά τους. Η κα Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager της LG Electronics Ελλάς, τόνισε τη δέσμευση της LG για παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας στους καταναλωτές, συνδυάζοντας την κομψή εμφάνιση και την αισθητική με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.


Πλήθος εκλεκτών καλεσμένων βρέθηκαν δίπλα στον σχεδιαστή στην επίδειξη μόδας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. Ο Βασίλης Ζούλιας, ένας από τους πιο γνωστούς σχεδιαστές μόδας στην Ελλάδα, έχει επιπλέον συνεργαστεί με κορυφαία περιοδικά ως fashion editor, συμπληρώνοντας παραπάνω από 25 χρόνια στη βιομηχανία της μόδας.


Keywords
Τυχαία Θέματα