Η Ericsson παρέχει Video πλατφόρμα παγκόσμιας κάλυψης στην Telefónica Digital

10:25 12/12/2012 - Πηγή: PC Nea
Η Telefónica Digital επέλεξε την Ericsson για την ενσωμάτωση και την εφαρμογή της video πλατφόρμας επόμενης γενιάς, μέσω ενός πολυετούς συμβολαίου για πολλές χώρες.

Η Telefónica Global Video Platform (GVP) θα επιτρέπει στους συνδρομητές να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες video
ταυτόχρονα, σε οποιοδήποτε δίκτυο και σε οποιαδήποτε συσκευή, όπως η live TV, υπηρεσίες video on demand και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Με την πλατφόρμα Global Video, συνδυάζονται διαφορετικά στοιχεία, όπως τα IPTV middleware, OTT back-office, Digital Rights Management Systems και Content Management Systems για την παροχή της καλύτερης εμπειρίας video στους συνδρομητές της Telefónica. Επιπλέον, το τμήμα Ε&Α της Telefónica αναπτύσσει και παρουσιάζει το user experience interface για GVP.

O Vivek Dev, Διευθυντής του Digital Services της Telefónica Digital, δήλωσε: «Θέλουμε ο κόσμος να έχει πρόσβαση στο περιεχόμενο, είτε είναι σε IPTV ή OTT δίκτυα (over-the-top), είτε σε κινητά ή σταθερά. Επιλέξαμε την Ericsson ως το κεντρικό πάροχο, λόγω της ειδικότητας τους στον τομέα TV, όσο και της γνώσης τους στον τομέα IT».

Η Telefónica, με επίκεντρο την παροχή μιας προσωποποιημένης εμπειρίας πελάτη, θα χρησιμοποιήσει το χαρτοφυλάκιο της Ericsson για τις λύσεις λογισμικού OSS και BSS προκειμένου να ενισχύσει την απόδοση της λειτουργικότητας και τον εκσυγχρονισμό του end-to-end περιβάλλοντος της.

Ο Paolo Colella, Επικεφαλής του Consulting and Systems Integration της Ericsson, δήλωσε: «Ο ρόλος μας, ως βασικός πάροχος συστημάτων, είναι να προσφέρουμε την ομαλή λειτουργία της υπηρεσίας στο περιβάλλον του παρόχου. Με τη Διαχείριση Υπηρεσιών, διαβεβαιώνουμε ότι η παγκόσμια πλατφόρμα video ‘τρέχει’ με υψηλή ποιότητα, όπως αναμένεται καθημερινά από τη Telefónica και τους πελάτες της».

Η Telefónica δραστηριοποιείται σε 25 χώρες. Από το Σεπτέμβριο του 2012, ο συνολικός αριθμός των πελατών της είναι περίπου στα 314 εκατ. ενώ επίσης είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες τηλεπικοινωνιών στον κόσμο σε όρους χρηματιστηριακής αξίας και αριθμού πελατών. Οι κοινές μετοχές της διαπραγματεύονται στο ισπανικό χρηματιστήριο (Μαδρίτη, Βαρκελώνη, Μπιλμπάο και Βαλένθια), καθώς και στις περιοχές του Λονδίνου, της Νέας Υόρκης, της Λίμα και του Μπουένος Άιρες.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.gr
don't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα