Αποκωδικοποιητές Crypto για TV & PC

Η ώρα του switch-off του αναλογικού σήματος για την πόλη της Θεσσαλονίκης έφτασε.

Η ώρα του switch-off του αναλογικού σήματος για την πόλη της Θεσσαλονίκης έφτασε. Μπες κι εσύ στην ψηφιακή εποχή με την βοήθεια της μεγάλης γκάμας αποκωδικοποιητών για τηλεόραση και PC της Crypto!

 

ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΕΣ CRYPTO ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ψάχνεις για αποκωδικοποιητή SD για παλαιότερες CRT τηλεοράσεις ή HD για την πιο σύγχρονη flat τηλεόρασή σου; Προτιμάς σύνδεση SCART ή HDMI; Οι διαστάσεις για σένα δεν αποτελούν πρόβλημα ή λόγω περιορισμένου χώρου θέλεις μια πραγματικά μικρή συσκευή; Σε κάθε περίπτωση, οι λύσεις βρίσκονται στη μεγάλη γκάμα ψηφιακών αποκωδικοποιητών της Crypto. Όλα τα μοντέλα της εταιρείας προσφέρουν τις απαραίτητες στην ψηφιακή εποχή λειτουργίες PVR και Time Shift (με την χρήση εξωτερικού μέσου αποθήκευσης) για να μην χάσεις ποτέ ξανά κάποια αγαπημένη σου εκπομπή, ενώ αρκετά από αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν media players, για αναπαραγωγή βίντεο, μουσικής και φωτογραφιών. Τέλεια!

ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΕΣ CRYPTO ΓΙΑ PC

Δεν είναι κρίμα να αφήνεις την οθόνη του επιτραπέζιου ή φορητού ηλεκτρονικού σου υπολογιστή ανεκμετάλλευτη; Με την βοήθεια των USB αποκωδικοποιητών επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης της Crypto για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθείς τις αγαπημένες σου τηλεοπτικές εκπομπές στο μηχάνημά σου με το ελάχιστο δυνατό κόστος. Τα TV Tuners της Crypto κυκλοφορούν σε έξι διαφορετικά μοντέλα που θα καλύψουν τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού χρήστη, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι τα ReDi PC 200 και DiVA FM S2 διαθέτουν και δέκτη FM για να μπορείς να συντονίζεσαι στον ραδιοφωνικό σταθμό της προτίμησής σου χωρίς να εξαρτάσαι από το Internet. Το DiVA FM S2 υποστηρίζει επίσης και αναλογικές εκπομπές για τις περιοχές που δεν καλύπτονται από ψηφιακό σήμα.

ANDROID ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗΣ CRYPTO SMARTBOX 100

Το Crypto SmartBox 100 είναι ο πιο έξυπνος αποκωδικοποιητής ψηφιακής τηλεόρασης που είδες ποτέ, χάρη στον δέκτη ReDi PC100 και τη δύναμη του λειτουργικού συστήματος Android! Χωρίς περίπλοκες συνδέσεις, η τηλεόρασή σου μετατρέπεται σε ένα media center με προηγμένες δυνατότητες που δεν συναντάς συχνά στην κατηγορία. Πέρα από τις λειτουργίες media player όπως είναι η αναπαραγωγή ταινιών HD, η αναπαραγωγή της αγαπημένης σου μουσικής και η προβολή φωτογραφιών, έχεις τη δυνατότητα να κατεβάσεις και να χρησιμοποιήσεις εκατοντάδες χιλιάδες εφαρμογές, καθώς και να περιηγηθείς στο Internet από την TV σου, συνδέοντας τη συσκευή στο δίκτυό σου είτε μέσω Wi-Fi, είτε μέσω Ethernet. Μάλιστα με το προαιρετικό Crypto AirMouse 100 θα μετακινείς τον δείκτη του ποντικιού στην οθόνη με την κίνηση του χεριού σου –και ταυτόχρονα σου παρέχει και ένα άνετο QWERTY πληκτρολόγιο.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της Crypto, μπες στο www.cryptoelectronics.gr

Keywords
Αναζητήσεις
www.cryptoelectronics.gr, crypto diva s2 vs redi pc 200
Τυχαία Θέματα