Αξεσουάρ Apple στο mybanana.com

Οι απανταχού λάτρεις των προϊόντων Apple έχουν πλέον το δικό τους νέο, online shop για cool accessories, το mybanana.com.


Ένας 20χρονος φοιτητής, παθιασμένος με την Apple και Gadget enthusiast δημιουργεί το δικό του startup, με μια μικρή ομάδα

από νεαρούς επιχειρηματίες που μοιράζονται το ίδιο πάθος. Το MyBanana είναι ένα site με αξεσουάρ Apple.


Τα προϊόντα που βρίσκει κανείς στο MyBanana.com είναι μοναδικά, cool και fun. Δεν είναι ordinary. Είναι extra-ordinary. Τις περισσότερες φορές οι καταναλωτές δεν γνωρίζουν την ύπαρξη τέτοιων προϊόντων, τα οποία έχουν απώτερο σκοπό να κάνουν την ζωή του χρήστη πιο εύκολη και πιο fun, προσθέτοντας μια διαφορετική νότα στην καθημερινότητά του.


Όλα τα προϊόντα που επιλέγονται, δοκιμάζονται πρώτα από την ομάδα του MyBanana.com ώστε να εξασφαλίζεται ότι ικανοποιούν τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού Apple user


Ένα από τα προϊόντα που μπορεί να βρει κανείς στο site είναι το Lifeproof Case for the iPad με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:
- Η θήκη της Lifeproof είναι η πρώτη αδιάβροχη θήκη για το iPad, με «γυμνή» προστασία της οθόνης του. Ο καινοτόμος σχεδιασμός της θήκης επιτρέπει στους χρήστες της να απολαύσουν την οθόνη αφής ακριβώς έτσι όπως πρέπει – χωρίς περιορισμούς και χωρίς εμπόδια.
- Η θήκη προστατεύει το iPad σε βάθος έως και 2 μέτρων κάτω από το νερό, σε πτώσεις από ύψος μέχρι και 2 μέτρων, όπως επίσης και από σκόνη, άμμο, λεκέδες και χιόνια!
- Πλήρης προστασία για το iPad 2/3


Στο MyBanana.com θα βρειτε δερμάτινες και μάλλινες θήκες που είναι φτιαγμένες για να εφαρμόζουν τέλεια και να προστατεύουν το ipad και το MacBook σου και πολλά άλλα αξεσουάρ, επομένως δεν έχετε παρά να κάνετε και εσείς κλικ στο www.mybanana.com.


Keywords
Τυχαία Θέματα