Microsoft Surface, Θα κυκλοφορήσει και Ευρώπη άμεσα

Goodbyte

Η αλήθεια είναι πως μέχρι στιγμής, ένα σκοτεινό σύννεφο κάλυπτε κάθε ελπίδα να δούμε το νέο Microsoft Surface tablet σύντομα στην Ευρώπη. Η ίδια η Microsoft φρόντισε να μας ξεκαθαρίσει τα πράγματα, ξεκινώντας διαφημιστική καμπάνια για το tablet και στην ήπειρο μας.

Το Surface tablet θα κυκλοφορήσει

στην Αμερική στις 26 Οκτωβρίου στην Αμερική, με την Microsoft να στήνει ένα δίκτυο 32 καταστημάτων με σκοπό να ενθουσιάσει όσους το δουν από κοντά. Στο πλαίσιο αυτή της κίνησης δημιούργησε μια πρωτότυπη διαφημιστική καμπάνια, “ζωγραφίζοντας” σαν γκράφιτι στους τοίχους τα νέα της tablets.

Εκεί λοιπόν που περιμέναμε την παρουσίαση για να μάθουμε αν και πότε θα δούμε τα Surface με Windows 8 και Windows RT και στην Ευρώπη, ένα από αυτά τα γκράφιτι εμφανίστηκε στη Γαλλία και συγκεκριμένα στο Παρίσι!

Το γεγονός αποκλείεται να είναι τυχαίο και θεωρούμε βέβαιο το γεγονός ότι αντίστοιχα γκράφιτι θα δούμε και σε άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες (στην Ελλάδα μόνο με… ιδιωτική πρωτοβουλία). Το πότε τελικά θα έρθουν και από τα μέρη μας τα νέα Microsoft tablets μένει να το δούμε, αν και από σήμερα μπορούμε είμαστε πιο αισιόδοξοι ως προς τον χρόνο άφιξης τους.

Update: Ταυτόχρονα, το Surface εμφανίστηκε στα μενού των ευρωπαϊκών sites της Microsoft (ναι, και στο ελληνικό!). Λέτε να το δούμε πιο νωρίς απ’ όσο το περιμέναμε;

Το παρόν άρθρο Microsoft Surface, Θα κυκλοφορήσει και Ευρώπη άμεσα αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα