Tο Xperia C4 με 9,69€ το μήνα στα Public

Μόνο στα Public θα βρείτε το Android smartphone Xperia C4 της Sony με 9,69€ το μήνα και σε 36 άτοκες δόσεις. Μια ευκαιρία που θα σας λύσει τα χέρια.

Τα Public σας προσφέρουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε το μοναδικό smartphone Sony

Xperia C4 μόνο με 9,69€/ μήνα σε 36 άτοκες δόσεις.

Πρόκειται για το απόλυτο smartphone για να απολαμβάνεις βίντεο και φωτογραφίες εξαιρετικής ποιότητας αφού διαθέτει μπροστινή κάμερα με ευρυγώνιο φακό και αισθητήρα Sony Exmor R!

Επιπλέον, οι εξελιγμένες κάμερες 13 και 5 Megapixel με απαλό LED φλας και λειτουργία HDR για φωτογραφίες και βίντεο, εγγυώνται εντυπωσιακή ευκρίνεια και φωτεινότητα σε όλες τις συνθήκες φωτισμού για να βγάζεις selfies σαν επαγγελματίας!

Το νέο Sony Xperia C4 είναι εξοπλισμένο με οκταπύρηνο επεξεργαστή 64-bit με 2GB RAM που υπόσχεται να μην σε απογοητεύσει στις απαιτητικές καθημερινές σου εργασίες ενώ, με την μεγάλη οθόνη Full HD IPS των 5.5’’ που διαθέτει σου προσφέρει μια μοναδική εμπειρία θέασης με απίστευτη λεπτομέρεια από οποιαδήποτε γωνία.

Όλα αυτά, σε μία προσιτή συσκευή με εξαιρετική διάρκεια ζωής μπαταρίας που φτάνει έως και τις 2 μέρες! Τώρα, το Sony Xperia C4 μπορεί να γίνει δικό σας στην τιμή των 349€ και σε 36 άτοκες δόσεις. Διατίθεται σε λευκό ή μαύρο χρώμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα