LG Electronics: Στρατηγική με επίκεντρο την Τεχνητή Νοημοσύνη

Η LG Electronics (LG), στο πλαίσιο της καθιερωμένης LG Europe InnoFest, υποδέχθηκε φέτος από τις 7 έως τις 10 Φεβρουαρίου τους συνεργάτες της καθώς και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης από όλη την Ευρώπη στις Κάννες, στην Γαλλία.

Οι καινοτομίες της LG για το 2018 που παρουσιάστηκαν στην InnoFest περιλαμβάνουν οικιακές συσκευές και

προϊόντα οικιακής ψυχαγωγίας που διαθέτουν το LG ThinQ AI, συμπεριλαμβανομένων των πρώτων τηλεοράσεων με ενσωματωμένο το Google Assistant, και κυρίως την LG SIGNATURE AI OLED TV W8 με ThinQ η οποία κέρδισε περισσότερα από 10 βραβεία στην φετινή CES.

6

Ο κ. Άρης Κουτελός, Managing Director της LG Electronics Hellas, δήλωσε σχετικά: «Η LG InnoFest Europe σηματοδοτεί πλέον την αφετηρία για την παρουσίαση της στρατηγικής μας και των νέων, τεχνολογικά προηγμένων σειρών στην κατηγορία των οικιακών συσκευών και της οικιακής ψυχαγωγίας για το 2018 στην Ευρωπαϊκή αγορά. Η LG επιδιώκει συνεχώς να καινοτομεί και να βελτιώνει την καθημερινότητα της ζωής των χρηστών και θα συνεχίσει να κινείται προς αυτή την κατεύθυνση επενδύοντας στη δική της πλατφόρμα Τεχνητής Νοημοσύνης.»

Στην κατηγορία των οικιακών συσκευών, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της νέας σειράς InstaView Door-in-Door με τo επαναστατικό γυάλινο πάνελ και την πρωτοποριακή Knock-On λειτουργία, η οποία πλέον διαθέτει Multi-Door ψυγεία. Επίσης, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το νέο πλυντήριο TWINWash που ενσωματώνει την τεχνολογία Next TurboWash για πιο γρήγορους κύκλους και επαναστατική πλύση προσφέροντας στους καταναλωτές ασυναγώνιστη ευκολία. Τα βλέμματα έκλεψε το νέο στεγνωτήριο ρούχων με την επαναστατική αντλία θερμότητας DUAL Inverter Heat Pump μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας και ταυτόχρονα προστατεύοντας την ποιότητα των ρούχων.

Επιπλέον, η LG παρουσίασε τον τρόπο με τον οποίο αναβαθμίζει την εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας μέσω του ThinQ® τεχνητής νοημοσύνης (AI) και ενός προηγμένου επεξεργαστή εικόνας στις νέες τηλεοράσεις OLED και SUPER UHD. Το ThinQ επιτρέπει την υλοποίηση εκατοντάδων φωνητικών εντολών με τη χρήση της ανοικτής έξυπνης πλατφόρμας της εταιρείας καθώς και τις υπηρεσίες ΑΙ τρίτης γενιάς, ενώ ο νεότερος επεξεργαστής α (Alpha) 9 της LG αναβαθμίζει τις κορυφαίες OLED τηλεοράσεις, προσφέροντας στους θεατές περαιτέρω βελτιώσεις σε αυτό που πολλοί θεωρούν ήδη την καλύτερη ποιότητα τηλεοπτικής εικόνας. Η εταιρεία επίσης ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Meridian Audio, την πρωτοπόρα βρετανική εταιρεία, με στόχο να προσφέρει ήχο υψηλής ποιότητας και απόδοσης σε περισσότερους καταναλωτές σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της LG Europe InnoFest 2018, η LG παρουσίασε τη στρατηγική της σε ότι αφορά την ανάπτυξη της δικής της πλατφόρμας Τεχνητής Νοημοσύνης βασισμένη στο deep learning με στόχο να εντείνει την κυκλοφορία νέων προϊόντων εξοπλισμένων με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Αυτή η στρατηγική για ανοιχτή τεχνολογία του προσφάτως ανακοινωθέντος brand Τεχνητής Νοημοσύνης ThinQ, καθιστά δυνατό για τα LG προϊόντα που έχουν αναπτυχθεί με το DeepThinQ να προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία στον χρήστη συνδέοντας ένα πλήθος τεχνολογιών και λύσεων με την υπερσύγχρονη πλατφόρμα Τεχνητής Νοημοσύνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα