TP-Link: Χορηγός του 2ου Hotel Tech Conference

H TP-Link, παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή προϊόντων δικτύωσης και υψηλής τεχνολογίας, ήταν χορηγός του 2ου Hotel Tech Conference που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Wyndham Grand Hotel και στο οποίο επαγγελματίες του κλάδου συζήτησαν για την αναγκαιότητα υιοθέτησης σύγχρονων τεχνολογικών τάσεων στα ξενοδοχεία.

Στο booth της TP–Link στο χώρο του συνεδρίου, τα

εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας παρουσίασαν στους επισκέπτες του συνεδρίου όλες τις επαγγελματικές τεχνολογικές λύσεις της για τις επιχειρήσεις του τουρισμού. Παράλληλα, συζήτησαν με τους επαγγελματίες του Τουρισμού για τις τεχνολογικές ανάγκες της επιχείρησής τους, προτείνοντας το κατάλληλο προϊόν της TP–Link σε κάθε περίπτωση.

Στην κεντρική αίθουσα του συνεδρίου, ο κ. Άγγελος Αλευράς, ISP & SME BU Manager, Ελλάδας και Κύπρου, της TP-Link Ελλάδας, στην παρουσίασή του, εξήγησε πως η δυνατότητα μιας Ξενοδοχειακής μονάδας να παρέχει υψηλής ποιότητας Wi-Fi πρόσβαση στο διαδίκτυο είναι στρατηγικής σημασίας για την εικόνα που διαμορφώνουν οι πελάτες κατά την διαμονή τους και επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την κριτική και αξιολόγηση της. Επιπλέον, ανέλυσε πως εκτός από την κάλυψη βασικών αναγκών σύνδεσης στο Internet, οι επενδύσεις στα Ασύρματα Δίκτυα μπορούν να βοηθήσουν τα Ξενοδοχεία να αναπτύξουν νέες και διαφοροποιημένες υπηρεσίες, αυξάνοντας την αφοσίωση των πελατών και δημιουργώντας νέες πηγές εσόδων. Τέλος, παρέθεσε τις ολοκληρωμένες λύσεις Wi–Fi της TP–Link για τα ξενοδοχεία που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν ισχυρά, αξιόπιστα και προσιτού κόστους δίκτυα ασύρματης πρόσβασης.

Αναλυτικά η παρουσίαση: http://www.hoteltech.gr/presentations/2018/zeus/alevras.pdf

Στα workshop του συνεδρίου, ο κ. Σταμάτης Ηλιού, B2B Channel Sales Manager, Ελλάδας και Κύπρου, της TP-Link Ελλάδας παρουσίασε την επαγγελματική λύση Controller Software που επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται εκατοντάδες Access Points της σειράς EAP της TP-Link, σε πολλαπλές τοποθεσίες με τον διαχειριστή να βρίσκεται σε μια μόνο τοποθεσία.

Όπως εξήγησε ο κ. Ηλιού, τα κύρια τεχνικά πλεονεκτήματα της λύσης είναι τα εξής:

Το ασύρματο δίκτυο μπορεί να διαχειρίζεται από μια απομακρυσμένη τοποθεσία, ενώ υπάρχουν κεντρικές ρυθμίσεις, έλεγχος και στατιστικά στοιχεία

Ο ελεγκτής WLAN (WLAN controller) παρέχει μια σειρά από υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, όπως πιστοποίηση σημείου πρόσβασης (hotspot authentication), εύκολη εγκατάσταση πύλης πρόσβασης (Custom Portal ή Facebook Wi–Fi) και αρχικής σελίδας, κανόνες ελέγχου πρόσβασης και περιορισμών, load balancing, δυνατότητα προγραμματισμού, κα.

Τα δίκτυα μπορούν να διαχωρίζονται παρέχοντας υψηλά επίπεδα διαχείρισης και ασφάλειας

Ολοκληρώνοντας την παρουσίασή του, ο κ. Ηλιού υπογράμμισε ότι η TP–Link έχει την τεχνογνωσία και τα προϊόντα, ώστε να μπορεί να προσφέρει τις καταλληλότερες λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης, σε εξαιρετικά προσιτές τιμές.

Σημειώνεται ότι στο συνέδριο συμμετείχαν σημαντικά στελέχη του ξενοδοχειακού κλάδου, αλλά και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην υλοποίηση τεχνολογικών έργων στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα