Flip Easter Offers: Το Πάσχα καταφθάνει και μαζί του έρχονται μοναδικές προσφορές σε top refurbished ηλεκτρονικές συσκευές

To Πάσχα είναι προ των πυλών και η παράδοση λέει να αγοράσουμε κάτι καινούργιο στον εαυτό μας ή στους αγαπημένους μας. Το flip.gr ωστόσο, μας παροτρύνει να κοιτάξουμε πέρα από το καινούργιο αυτό το Πάσχα και να επιλέξουμε καλύτερα κάτι έξυπνο τόσο για εμάς όσο και για το περιβάλλον. 

Για αυτό στο πλαίσιο των Πασχαλινών deals, σας προσφέρει ακόμα χαμηλότερες τιμές για

να κάνετε το πιο smart δώρο! Εδώ θα βρείτε μία τεράστια ποικιλία από refurbished συσκευές, με έκπτωση έως και 100€ σε επιλεγμένα προϊόντα.

Με μία μόλις επίσκεψη στο flip.gr, θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε εκατοντάδες smartphones και tablets από τα κορυφαία brand τεχνολογίας, σε top τιμές, όπως το iPhone 12 64GB σε πολύ καλή κατάσταση μόνο 279,99€ ή το Samsung Galaxy S21 5G Dual Sim 128GB μόνο 217,99€, τα οποία μάλιστα παραδίδονται γρήγορα και με ασφάλεια στην πόρτα σας. Είτε αναζητάτε μια συσκευή για εσάς είτε επιθυμείτε να κάνετε ένα εντυπωσιακό δώρο, θα βρείτε αμέτρητες επιλογές για κάθε προτίμηση και προϋπολογισμό.

Αφού επιλέξετε τη συσκευή που επιθυμείτε και ολοκληρώσετε την αγορά σας με τον κατάλληλο για εσάς τρόπο πληρωμής (αντικαταβολή, πιστωτική κάρτα, ή 3 έως 60 δόσεις), η συσκευή θα φτάσει στα χέρια σας “σαν καινούργια”, μέσα σε 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες και μέσα σε μια υπέροχη συσκευασία που αντικατοπτρίζει τον σεβασμό της εταιρείας απέναντι σε όλη την αγοραστική εμπειρία σας. Όλα τα προϊόντα από το flip.gr έχουν εγγύηση τριών ετών και δυνατότητα δωρεάν επιστροφής εντός 60 ημερών, προσφέροντας σας έξτρα ασφάλεια και άνεση.

Επιπλέον, αγοράζοντας τα φετινά σας δώρα από το flip.gr, παίρνετε την έξυπνη απόφαση να συμβάλλετε με το δικό σας τρόπο στην επέκταση της ζωής των αγαπημένων σας συσκευών και επίσης, στηρίζετε ενεργά το μοντέλο της κυκλικής οικονομίας. Επιλέγοντας μία ανακατασκευασμένη και πλήρως ελεγμένη από τους Flip experts συσκευή συνεισφέρετε στη μείωση των αποβλήτων ηλεκτρονικών συσκευών, ακολουθώντας ένα εναλλακτικό μονοπάτι προς την αειφορία και τη βιωσιμότητα του πλανήτη, 

Παράλληλα, η Flip δεσμεύεται για την ποιότητα όλων των προϊόντων της μέσω της διαδικασίας επισκευής και ανακατασκευής των ηλεκτρονικών συσκευών που διατίθενται στην πλατφόρμα της. Αφού φτάσουν στο επισκευαστικό της κέντρο στη Ρουμανία, υποβάλλονται σε έναν εξαιρετικά αυστηρό ποιοτικό έλεγχο που περιλαμβάνει 67 σημεία, εξασφαλίζοντας την πλήρη λειτουργικότητά τους. Σε περίπτωση εντοπισμού οποιασδήποτε βλάβης, οι ειδικοί της Flip προχωρούν στη διαδικασία του refurbishment των συσκευών, αντικαθιστώντας μάλιστα άμεσα τυχόν ελαττωματικά εξαρτήματα με καινούργια. Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία δίνει στις συσκευές τεχνολογίας μια δεύτερη ευκαιρία ζωής, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Τέλος, η Flip ταξινομεί όλες τις συσκευές σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες – Σαν Καινούργια, Άριστη, Πολύ Καλή και Καλή – ανάλογα με την αισθητική τους κατάσταση, ώστε να μπορείτε να έχετε πλήρη εικόνα του προϊόντος που αγοράζετε. Για τον σκοπό μάλιστα αυτόν, προσθέτει στον ιστότοπό της φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης των τελικών προϊόντων, εξασφαλίζοντας έτσι στους πελάτες τη διαφάνεια και την εμπιστοσύνη για την  αγορά τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα