Υποτροφίες Cosmote: Ενίσχυση σε 30 νέους φοιτητές

Υποτροφίες Cosmote συνολικής αξίας άνω των 500.000 ευρώ έλαβαν 30 πρωτοετείς φοιτητές ελληνικών πανεπιστήμιων για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023. Οι υποτροφίες Cosmote παρέχουν οικονομική ενίσχυση για όλα τα έτη σπουδών, σε φοιτητές που αντιμετωπίζουν οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες, με στόχο να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τις σπουδές τους.

Στα 21 χρόνια του θεσμού των υποτροφιών, έχουν δοθεί υποτροφίες συνολικής αξίας άνω των 7,5 εκατ. ευρώ, σε περισσότερους από 780 φοιτητές σε όλη

την Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια της φετινής απονομής, ο Μιχάλης Τσαμάζ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, συνομίλησε με τους υποτρόφους και δήλωσε, μεταξύ άλλων:

«Μέσα από το Πρόγραμμα Υποτροφιών στηρίζουμε νέους ανθρώπους με όρεξη για μάθηση, με αξίες και προοπτικές. Νέους με πίστη στις δυνάμεις τους και πάθος για τον σκοπό τους, που ξεπερνούν δυσκολίες και ονειρεύονται ελεύθερα. Στην Cosmote, πιστεύουμε σε έναν κόσμο καλύτερο για όλους μέσα από την ισότιμη πρόσβαση στη γνώση και στην ψηφιακή τεχνολογία».

Keywords
Τυχαία Θέματα