Το Publicis Groupe με νέα COO EMEA

Την Demet Ikiler εντάσσει στο δυναμικό του το Publicis Groupe, αναθέτοντάς της τον ρόλο της Chief Operating Officer για την περιοχή EMEA, με σκοπό να προσφέρει μια νέα δυναμική ηγεσία στην περιοχή.

Η Demet Ikiler προέρχεται από το WPP, όπου, για πάνω από 20 χρόνια, διετέλεσε μέλος της global ηγετικής ομάδας της Group

M, ως CEO της Group M EMEA και Country Chair του WPP, υπεύθυνη για την κλιμάκωση και παράδοση περισσότερων καινοτόμων cross-culture λύσεων για τους πελάτες. Πριν από το WPP, το νέο στέλεχος εργαζόταν στη Zenith και τη Saatchi & Saatchi. Στο Publicis Groupe θα αναφέρεται στον Loris Nold, CEO της Publicis Groupe EMEA και θα αναλάβει μια θέση στη διοικητική επιτροπή.

Σε στενή συνεργασία μαζί του, θα εστιάσει στην ενοποίηση της περιοχής EMEA, η οποία θα προωθεί τη συνεργασία μεταξύ των αγορών, ενισχύοντας τη σύνδεση και κλιμακώνοντας την τεχνογνωσία και τις δυνατότητες για τους πελάτες και τις ευκαιρίες για τα ταλέντα. «Η Demet φέρει τον μοναδικό συνδυασμό ενός αποδεδειγμένου ιστορικού ηγεσίας πελατών και λειτουργιών σε ευρεία κλίμακα με τη βαθιά κατανόηση του οικοσυστήματος της περιοχής EMEA, καθώς και το πάθος για ισότητα, diversity και συμπεριληπτικότητα», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Loris Nold, CEO of Publicis Groupe EMEA.

Keywords
Τυχαία Θέματα