Τριπλή διάκριση για τη Celestyal Cruises στα Tourism Awards

Μεταξύ αυτών και ένα πλατινένιο βραβείο.

Η Celestyal Cruises βρέθηκε για ακόμη μια χρονιά ανάμεσα στις εταιρείες που διακρίθηκαν στα Tourism Awards 2020, αποσπώντας 3 σημαντικά βραβεία. Η εταιρεία τιμήθηκε με πλατινένιο βραβείο στην κατηγορία «Guest Service Excellence», για τον συνεχή εμπλουτισμό των υπαρχόντων δρομολογίων της, την αύξηση του χρόνου διαμονής στους προορισμούς που επισκέπτεται, καθώς και τη συνεχή αναβάθμιση των πλοίων και των υπηρεσιών.

Παράλληλα,

κατέκτησε χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Δράσεις για την προσέγγιση ειδικών κοινών/εθνικοτήτων» για τις προσπάθειες ενίσχυσης του εισερχόμενου τουρισμού και το άνοιγμα νέων, στρατηγικών αγορών με στοχευμένες ενέργειες, όπως με τα ταξίδια εξοικείωσης.

Τέλος, αναγνωρίστηκε η αφοσίωσή της σε αυτούς που επιλέγουν να ταξιδέψουν μόνοι τους και επιβραβεύτηκε με το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Solo Travel». Ο Αλέξης Οικονόμου, Διευθυντής Ξενοδοχειακού Τμήματος & Εξυπηρέτησης Πελατών της Celestyal Cruises, δήλωσε σχετικά: «Ιδιαίτερα, σε αυτή την απρόβλεπτη περίοδο που διανύουμε, η βράβευση αυτή μας γεμίζει με αισιοδοξία και μας δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα