Πέντε ελληνικές διακρίσεις στα MIXX Awards Europe

Ένα silver και τέσσερα bronze βραβεία.

Ένα silver και τέσσερα bronze βραβεία κατέκτησαν οι ελληνικές υποψηφιότητες στα φετινά MIXX Awards Europe και IAB Europe Research Awards που ανακοινώθηκαν την Τρίτη, 3 Ιουνίου. Πρόκειται για καμπάνιες που απέσπασαν χρυσό αγαλματίδιο στην περσινή διοργάνωση IAB Hellas Mixx

Awards 2019, τη συμμετοχή των οποίων στον φετινό ευρωπαϊκό θεσμό υλοποίησε το ΙΑΒ Hellas σε συνεργασία με τις νικήτριες εταιρείες.

Συγκεκριμένα, από το σύνολο των 12 υποψηφίων από ελληνικής πλευράς που διεκδίκησαν βραβείο στα IAB Europe’s Mixx Awards Europe και Research Awards 2020, διακρίθηκαν οι εξής: Στην κατηγορία Brand Advertising Campaign bronze βραβείο απέσπασε η καμπάνια «Χτίζοντας αναμνήσεις» της Socialab για λογαριασμό της Lego.

Στην κατηγορία Branded Content, bronze βραβείο κατέκτησε η καμπάνια Fix Hellas -Gazzetta Food Ball της UM για τη Fix– Ολυμπιακή Ζυθοποιία, στην κατηγορία Integrated Advertising (bronze) η καμπάνια «Γεύση από Δωδώνη» της McCann Worldgroup/MRM για τη Δωδώνη, ενώ στην κατηγορία Social Media τιμήθηκε με silver βραβείο το MasterChef GR 3 – Στρατηγική Social Media της adjust για το τηλεοπτικό πρόγραμμα «MasterChef Greece 3» του τηλεοπτικού σταθμού Star Channel.

Τέλος, στην κατηγορία Video Advertising, bronze αγαλματίδιο απέσπασε η καμπάνια «Mobile Flood» της Tempo OMD Hellas για την ταινία της Tanweer-Aquaman.

Keywords
Τυχαία Θέματα