Το νέο παγκόσμιο brand κινητικότητας, μετά την ένωση των ALD Automotive και LeasePlan

Tο «Ayvens» αποτελεί ένα απλό και αξιομνημόνευτο brand name που σηματοδοτεί την πορεία προς την πρόοδο. Παράλληλα, το λογότυπο συμβολίζει την ένωση των δυο εταιρειών, οι οποίες εργάστηκαν για την επίτευξη του κοινού σκοπού.

Το νέο logo ξεκινά από μια ευρεία βάση που συμβολίζει τη στιβαρότητα και τον δυναμισμό, ενώ η εικαστική ταυτότητα μεταδίδει ενέργεια μέσω μιας φιλικής, μοντέρνας γραμματοσειράς, μαζί με την επιλογή ζωηρών και ιδιαίτερων χρωμάτων εμπνευσμένων από το φυσικό περιβάλλον και σχεδιασμένων έτσι ώστε η Ayvens να ξεχωρίζει

στο industry. Ο απλός αλλά δυναμικός σχεδιασμός αποτυπώνει την ουσία της κινητικότητας, αναδεικνύοντάς την εξέλιξη και την πρόοδο. Τέλος, τo σλόγκαν «Better with every move» – καλύτερα με κάθε κίνηση, αντικατοπτρίζει τη βασική αποστολή της εταιρείας να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες κινητικότητας για τους οδηγούς, τους πελάτες της και τον πλανήτη.

Γιάννος Ζαφείρης

Η ALD Automotive | LeasePlan ανέθεσε στην Dragon Rouge, ένα δημιουργικό γραφείο παγκόσμιας εμβέλειας, να δημιουργήσει το εμπορικό σήμα που θα επανακαθορίζει τον ρόλο των ενωμένων πλέον ALD Automotive | LeasePlan, πέρα από την αγορά του leasing, μετατρέποντας τη νέα εταιρεία σε ηγέτη στον τομέα της κινητικότητας.

Ο Γιάννος Ζαφείρης, επικεφαλής Marketing και Επικοινωνίας της ALD Automo-tive | LeasePlan στην Ελλάδα, δήλωσε: «Η Ayvens επαναπροσδιορίζει την κινητικότητα, με στόχο να την καταστήσει καλύτερη για όλους. Το νέο εμπορικό σήμα εξυπηρετεί αυτόν τον κοινό μας σκοπό, καθορίζοντας τη θέση της εταιρείας στην αγορά και τονίζοντας τα διαφοροποιητικά της στοιχεία και την αξία που προσφέρει σε όλες τις κατηγορίες πελατών μας. Η νέα υπόσχεση της Ayvens είναι να κάνει τη ζωή “να κυλάει καλύτερα”, παρέχοντας υπηρεσίες που θα κάνουν την καθημερινότητα απλούστερη, ”εξυπνότερη” και βιώσιμη. Το νέο εμπορικό μας σήμα όχι μόνο θα επιτρέψει στους ανθρώπους της ALD Automotive | LeasePlan σε όλο τον κόσμο να μοιραστούν μια νέα κοινή ταυτότητα, αλλά επίσης αντανακλά τον τρόπο με τον οποίο αλλάζουμε για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των πελατών μας για περισσότερες επιλογές και ελευθερία, γεγονός που θα μας βοηθήσει να αποκτήσουμε αναγνωρισιμότητα και να προσελκύσουμε τα μεγαλύτερα ταλέντα του κλάδου».
Διαθέτοντας «στον δρόμο» τα περισσότερα brands ηλεκτρικών οχημάτων παγκοσμίως, από έναν συνολικό στόλο 3,4 εκατομμυρίων οχημάτων – επιβατικών και επαγγελματικών, που διαχειρίζεται σε όλο τον κόσμο, ο όμιλος Ayvens όχι μόνο καθίσταται ο κορυφαίος παγκόσμιος πάροχος βιώσιμης κινητικότητας, αλλά δεσμεύεται να παίξει ηγετικό ρόλο στην επίτευξη μηδενικών εκπομπών ρύπων καθώς και να διαμορφώσει τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κλάδου.

Το νέο εμπορικό σήμα θα κυκλοφορήσει το 2024 και στις 44 χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται η ALD Automotive | LeasePlan, ενώ στην Ελλάδα, η Ayvens θα ξεκινήσει λειτουργικά το τρίτο τρίμηνο του 2024.

Keywords
Τυχαία Θέματα