Το TikTok εγκαινιάζει το «Sounds for Business»

Για να προσφέρει ευκολότερη προώθηση ενεργειών marketing στην πλατφόρμα τoυ, το TikTok λανσάρει το «Sounds for Business», μια συλλογή προσαρμοσμένων ήχων που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι επιχειρήσεις για να δημιουργήσουν γρήγορο, ελκυστικό και δημιουργικό περιεχόμενο για τους followers και τους πελάτες τους.

Διαθέσιμη στην Εμπορική Μουσική Βιβλιοθήκη, το TikTok αναφέρει ότι οι Ήχοι για Επιχειρήσεις καλύπτουν μουσική, voiceover και άλλα ηχητικά στοιχεία που έχουν προεγκριθεί για εμπορική χρήση. «Εάν αξιοποιηθεί σωστά, η μουσική μπορεί να συμβάλει στην

αναγνωρισιμότητα και την εύνοια της μάρκας», έγραψε πρόσφατα το TikTok.

Παρά την αυξανόμενη δημοτικότητα γύρω από τη χρήση λεζάντων κατά την αναπαραγωγή βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την τηλεόραση, η μουσική εξακολουθεί να είναι αναπόσπαστο μέρος της εμπειρίας του TikTok. Η εταιρεία επισημαίνει ότι οι «πιασάρικες» μελωδίες μπορούν να βοηθήσουν τον αντίκτυπο μιας μάρκας στην πλατφόρμα ψυχαγωγίας της.

«Εάν το βίντεο ενός brand περιλαμβάνει ένα τραγούδι που αρέσει στους χρήστες, το 68% των χρηστών δηλώνει ότι θυμάται καλύτερα τη μάρκα και το 62% δηλώνει ότι έχει περιέργεια να μάθει για τη μάρκα», αναφέρει η εταιρεία.

(Πηγή: Μediapost)

Keywords
Τυχαία Θέματα
TikTok, Sounds,Business