Συνεργασία Sport24 και ομίλου Αntenna

Η 24 Media και το Sport24 συνεργάζεται με τον όμιλο Αntenna, για να καλύψει από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή όλα όσα θα γίνουν στα γήπεδα του Κατάρ, με φόντο τη στέψη του Παγκόσμιου Πρωταθλητή, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου.

Ο Ant1 είναι το πρώτο ιδιωτικό κανάλι στην Ελλάδα που θα μεταδώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου.

Για πρώτη φορά στην ιδιωτική τηλεόραση, και μέσω streaming, ο όμιλος Αntenna θα προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία θέασης, με κάλυψη όλων των αγώνων σε όλες τις συσκευές και πάνω από 300 ώρες ειδικά διαμορφωμένου προγράμματος στο Ant1+.

Οι απεσταλμένοι του Sport24, Αλέξανδρος Τρίγκας και Βασίλης Τεμπέλης, θα βρίσκονται στο Κατάρ και θα μεταφέρουν όλα όσα θα γίνονται εκεί. Από τον αγώνα της πρεμιέρας, την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, οι αναγνώστες του Sport24 θα έχουν πρόσβαση σε πρωτογενές περιεχόμενο σε συνεργασία με τον Ant1 και το Ant1+, με καθημερινές ζωντανές συνδέσεις με τις ειδικές εκπομπές του Sport24 για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Η συνεργασία της 24 Media με τον όμιλο Αntenna θα περιλαμβάνει καθημερινή συμμετοχή των δύο απεσταλμένων στο Κατάρ στα δελτία ειδήσεων και τις εκπομπές του καναλιού.

Επίσης ο διευθυντής σύνταξης του Sport24, Θέμης Καίσαρης, θα συμμετέχει ως αναλυτής στη βασική εκπομπή του Ant1 για το Παγκόσμιο Κύπελλο «Ώρα Μουντιάλ».

Keywords
Τυχαία Θέματα