Νέα καμπάνια από Τράπεζα Πειραιώς, NN Hellas και The Newtons Laboratory

Καμπάνια επικοινωνίας για τα ασφαλιστικά προγράμματα υγείας «Focus on You» και «Λύσεις Υγείας Gold» παρουσίασαν η Τράπεζα Πειραιώς και η NN Hellas, την οποία επιμελήθηκε η The Newtons Laboratory.

Η καμπάνια θα «τρέξει» μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου σε TV, print, radio, digital Μέσα (YouTube, SoMe, internet), display campaign και

owned media. Η εταιρεία παραγωγής που ανέλαβε τη συνολική επιμέλεια παραγωγής της ταινίας «Ο Κόκορας», είναι η Boo Production, με σκηνοθέτη τον Βασίλη Κατσούπη.

Η σκέψη πάνω στην οποία βασίστηκε η καμπάνια, σύμφωνα με όσα αναφέρει το agency, είναι ότι: «στις παράξενες εποχές που ζούμε, η ασφάλεια υγείας έχει γίνει πιο σημαντική από ποτέ. Γιατί μια ασφάλεια υγείας μπορεί να μας προσφέρει peace of mind, να μας ηρεμήσει, αλλά και να απαντήσει σε κάθε προβληματισμό μας, να μας θωρακίσει απέναντι σε καθετί απρόβλεπτο και να γίνει η σταθερά που αναζητούμε σε έναν, κατά τα άλλα, ασταθή κόσμο».

Η επικοινωνία παρουσιάζει με έναν συμβολικό τρόπο τον απρόβλεπτο χαρακτήρα της εποχής, ενώ παράλληλα θέλει να δημιουργήσει μια αίσθηση ασφάλειας και ηρεμίας.



Keywords
Τυχαία Θέματα