Συνεργασία Novibet με Ant1+

Η Novibet, σε συνεργασία με το Ant1+, προσφέρει αποκλειστικά τη δυνατότητα σε όσους κάνουν νέα εγγραφή στη Novibet, να παρακολουθήσουν δωρεάν όλους τους αγώνες του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, διαθέτοντάς τους συνδρομή στην υπηρεσία Ant1+.

Από τα μέσα Νοέμβρη έως και την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων (02/12), η Novibet προσφέρει προσφορά γνωριμίας δυο μηνών, δίνοντας τη δυνατότητα στα νέα

μέλη να παρακολουθήσουν τους αγώνες και το περιεχόμενο του Ant1+, δωρεάν. Παράλληλα, η νέα καμπάνια της Novibet είναι στον «αέρα», καλώντας τους φιλάθλους να μπουν σε ρυθμούς Παγκόσμιου, ενώ έχει διαμορφωθεί και ειδική ενότητα για τη διοργάνωση εντός της πλατφόρμας.

Η Κίκο Αφεντάκη, Head of Acquisition της Novibet, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε καθόλα έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις υψηλές απαιτήσεις του κοινού και να παρέχουμε μοναδική ποδοσφαιρική εμπειρία στα μέλη μας, καθώς, πέρα από τις δυνατότητες ψυχαγωγίας της πλατφόρμας μας, σε αυτήν τη διοργάνωση πηγαίνουμε ένα βήμα παραπέρα. Προσφέροντας αποκλειστικά συνδρομή Ant1+ με κάθε νέα εγγραφή, δημιουργούμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο ψυχαγωγίας για όσους θέλουν να βιώσουν το φετινό Παγκόσμιο στο μέγιστο».

Keywords
Τυχαία Θέματα