Βαξεβάνης: Νέες αποκαλύψεις για ΕΥΠ, Predator, Μητσοτάκη την Κυριακή

Όπως υποστήριξε ο εκδότης της εφημερίδας «Documento» Kώστας Βαξεβάνης, πρόκειται να κάνει νέες αποκαλύψεις για τη σχέση ΕΥΠ, Predator και κυβέρνησης Μητσοτάκη την Κυριακή 20 Νοεμβρίου.

Ο δημοσιογράφος βρέθηκε σήμερα 18/11 στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, προκειμένου να καταθέσει για τα δημοσιεύματα της εφημερίδας του που αφορούσαν τις υποκλοπές και τα ονόματα πολιτικών και δημοσίων προσώπων, που εμπλέκονται

σε αυτές. Όπως δήλωσε όμως η κατάθεση θα μεταφερθεί για την Τρίτη 22 Νοεμβρίου, καθώς υπάρχουν νέα στοιχεία που θα φέρει στη δημοσιότητα αυτή την Κυριακή.

Αναλυτικά δήλωσε κατά την έξοδό του από την Εισαγγελία:

«Επειδή υπήρξε κάποια καθυστέρηση, θα καταθέσω την Τρίτη. Η κυρία Εισαγγελέας συμφώνησε ότι πρέπει να καταθέσω υπό το φως των νέων αποκαλύψεων που θα έχουμε την Κυριακή στο Documento.

Για να σας προϊδεάσω, πρόκειται για τη σχέση του Predator με την ΕΥΠ και τα κοινά πρόσωπα που ήταν υπό παρακολούθηση. Αυτό νομίζω τα λέει όλα, δείχνει αυτό που λέγαμε από την αρχή, το κοινό κέντρο στις παρακολουθήσεις. Predator, EYΠ, κυβέρνηση ήταν εις σάρκα μία με κοινό θέμα παρακολούθησης πολιτικών, πολιτικών προσώπων, διαφωνούντων δημοσιογράφων… Την Κυριακή, εκπλήξεις!».

βαξεβάνηςΕΥΠPREDATORΜητσοτακηςDocumentoπαρακολουθήσεις
Keywords
Τυχαία Θέματα