Συνεργασία Efood και Edenred

Το Εfood ξεκίνησε συνεργασία με την Edenred, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες του να χρησιμοποιούν έναν επιπλέον τρόπο πληρωμής για τις παραγγελίες τους. Στο πλαίσιο της συνεχούς εξέλιξης των υπηρεσιών του αλλά και της ενδυνάμωσης της εμπειρίας του χρήστη, το Εfood ενσωματώνει πλέον την επιλογή πληρωμής με τη φυσική ή άυλη κάρτα σίτισης Ticket Restaurant.

Η Edenred με τη

σειρά της, προσφέρει στους κατόχους της Ticket Restaurant μία ασφαλή και εύχρηστη επιλογή, οι οποίοι πλέον μπορούν να την επιλέξουν ως δυνατότητα πληρωμής στις χιλιάδες συμβεβλημένες επιχειρήσεις από τα 21.000 συνεργαζόμενα καταστήματα του δικτύου του Εfood.

Όπως επισημαίνει το Εfood, «κεντρικό στοιχείο της εξέλιξής του είναι η συνεχής ενδυνάμωση της εμπειρίας των δεκάδων χιλιάδων καθημερινών χρηστών του, έτσι ώστε η διαδικασία αγορών και παραγγελιών να γίνεται ολοένα πιο γρήγορη και πιο λειτουργική.

Σε αυτό το πλαίσιο, η ομάδα του, εργάζεται διαρκώς, έτσι ώστε να ενσωματώνει στην πλατφόρμα του εφαρμογές και υπηρεσίες που δημιουργούν το πλέον ολοκληρωμένο και προσωποποιημένο περιβάλλον ηλεκτρονικών αγορών».

Keywords
Τυχαία Θέματα