Στο Top3 «Digital Medium of the Decade» το Vice Greece

Tο Vice Greece, που δημιουργήθηκε το 2014 από τη συνεργασία του Vice Media Group με τον όμιλο Antenna, κέρδισε μια θέση στο Top3 «Digital Medium of the Decade» των DIME Awards 2023. Κατέκτησε συνολικά 7 βραβεία DIME, το «Digital Medium of the Decade» και 6 επιπλέον βραβεία στην κατηγορία Ανάπτυξη & Διαχείριση Online Περιεχομένου.

Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε

την Τρίτη, 11 Ιουλίου από την Boussias, το Vice Greece απέσπασε τον τίτλο «Digital Medium of the Decade», καθώς και 1 πλατινένιο, 3 χρυσά και 2 αργυρά βραβεία για το ρεπορτάζ του.

Το Vice Greece συνεχίζει την παράδοσή του, έχοντας ήδη στη φαρέτρα του πάνω από 35 βραβεύσεις πανελλαδικά, αλλά και διεθνώς, για το ρεπορτάζ του, όπως: το DIME Digital Medium of the Year 2021 Award, το Χρυσό «Digital Media Award» στην κατηγορία Best Original Reporting, το οποίο του απονέμεται για οκτώ συναπτά έτη, το Τιμητικό Βραβείο «Reporter without Borders», το European Migration Media Report για «Best Online Reporting», το Kinsale Shark Award στην κατηγορία «Best News/Current Affairs/Factual International Promo» και πολλά ακόμη.

Keywords
Τυχαία Θέματα