Η Πλαίσιο ανέδειξε τα ταλέντα επιχειρηματικής τεχνολογίας

Τον θεσμό «Plaisiobots» συνέχισε, για ακόμα μία χρονιά, η Πλαίσιο Computers. Η δέσμευσή της για ενσωμάτωση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση και στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων, βελτιώνοντάς την, αποτέλεσε τη θεματική του φετινού «Plaisiobots: The Race 2.0».

Ο τελικός του 2ου Open Call Διαγωνισμού Ρομποτικής & Επιχειρηματικότητας πραγματοποιήθηκε στις 9/07, στο Art Factory, με οικοδεσπότη τον Διονύση Ατζαράκη.

Συνολικά, 58 ομάδες και 200+ μαθητές, με την καθοδήγηση της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας Ρομποτικής, Διάνας Βουτυράκου και συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών Κέντρων Ρομποτικής που ανέλαβαν την προπόνησή τους σε 16 πόλεις της Ελλάδας, παρουσίασαν τις ιδέες τους στην κριτική επιτροπή, που πλαισιωνόταν από επιστήμονες ρομποτικής και επιχειρηματικότητας, καθώς και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Πλαίσιο, Κώστα Γεράρδο.

Νικήτρια ήταν η ομάδα «Robohandy» από το Αγρίνιο, που θα βιώσει ένα εκπαιδευτικό ταξίδι στην Ελβετία. Τη 2η θέση κατέλαβε η ομάδα «F.A. Project» από την Πάτρα, ενώ στην 3η θέση βρέθηκαν οι «Trainer Eyes» από τις Σέρρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα