«Πράσινη» συνεργασία DHL-Coldplay

Το 2019, το βρετανικό συγκρότημα Coldplay ανακοίνωσε ότι δεν θα έκανε ξανά περιοδεία μέχρι να βρεθεί ένα τρόπος η διαδικασία να μην είναι απλά βιώσιμη, αλλά να ωφελεί ενεργά τον πλανήτη.

Προς αυτήν την κατεύθυνση, η μπάντα επέλεξε την DHL ως επίσημο συνεργάτη βιωσιμότητας, εισάγοντας ένα νέο μοντέλο συνεργασίας για τη μουσική βιομηχανία. Βασική αποστολή της εταιρείας είναι να συνεισφέρει με βιώσιμες υπηρεσίες logistics

σε ολόκληρη την εφοδιαστική αλυσίδα μετακινήσεων, όπως χρήση βιοκαυσίμων για τις θαλάσσιες και μεταφορές και παροχή ηλεκτρικών οχημάτων για τις επίγειες μετακινήσεις εξοπλισμού και προσωπικού.

Ο Dirk Ude, Head of Global Advertising της DHL, σχολίασε ότι η φιλοδοξία της εταιρείας να καταστεί ηγέτης βιωσιμότητας συνάδει απόλυτα με το όραμα των Coldplay να διασφαλίσουν ότι το αποτύπωμα από τις περιοδείες τους λειτουργεί καλύτερα για τον πλανήτη.

Η συνεργασία προωθείται με σποτ από την 180 Global, το οποίο απεικονίζει μια οδηγό της DHL να φορτίζει το ηλεκτρικό της αυτοκίνητο, τραγουδώντας το hit του συγκροτήματος, «Yellow», προτού εμφανιστεί ο frontman να το εκτελεί επί σκηνής. H ταινία κατευθύνει τους θεατές σε microsite με βιώσιμες λύσεις logistics για εταιρείες.

(Πηγή: AdWeek)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πράσινη, DHL-Coldplay,prasini, DHL-Coldplay