Η Uncommon ορίζει πρώτη International Creative Chief

Τη Sanam Petri επέλεξε η Uncommon Creative Studio ως την πρώτη της International Creative Director, καθώς το agency με έδρα το Λονδίνο αναλαμβάνει όλο και περισσότερα briefs από την Αμερική και τον υπόλοιπο κόσμο.

Η Petri, η οποία έχει εργαστεί ως Creative Director σε καμπάνιες για brands όπως οι Nike

και Beats, θα συνεργάζεται με τον συνιδρυτή της Uncommon, Nils Leonard, για την περαιτέρω επέκταση του studio στις ΗΠΑ.

Μπορεί το agency να μην διαθέτει ακόμη φυσική παρουσία στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ωστόσο, τους τελευταίους 18 μήνες, έχει αναλάβει λογαριασμούς για διεθνείς και Αμερικανούς πελάτες, μεταξύ των οποίων οι Allbirds, H&M, British Airways και Pinterest. Από το 2017, η Petri εδρεύει στην Καλιφόρνια ως επικεφαλής της δικής της επιχείρησης, One Man Band, ως Personal Creative Director για καλλιτέχνες όπως οι Billie Eilish, Herbie Hancock και Will Smith, συμμετέχοντας σε περιοδείες συγκροτημάτων και σκηνοθετώντας μουσικά videos.

Παλαιότερα, κατείχε τη θέση της Creative Director για τη Nike στη Wieden+Kennedy London, προερχόμενη από την R/GA. «Δεν ήμουν σίγουρη για το αν θα επέστρεφα στη διαφήμιση, αλλά η Uncommon είναι ένα από αυτά τα θρυλικά πεδία δημιουργικότητας όπου όλα μοιάζουν δυνατά», δήλωσε η ίδια.

(Πηγή: AdAge)

Keywords
Τυχαία Θέματα