Η NetSteps φέρνει το πρώτο Progressive Web App στο ελληνικό e-commerce

Η πρώτη εφαρμογή αφορά στο superpanes.gr.

Η NetSteps λάνσαρε το πρώτο PWA (Progressive Web App) στην Ελλάδα, για λογαριασμό του superpanes.gr. Το PWA είναι υβριδική τεχνολογία που συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά από ένα Web App και ένα Native Mobile App. Αναπτύχθηκε αρχικά από την Google

και πλέον ενσωματώνεται στο e-commerce. Αφορά κυρίως στο mobile traffic και, σύμφωνα με την NetSteps, η εγκατεστημένη εφαρμογή αυξάνει το engagement των χρηστών και κατά συνέπεια το customer loyalty και το customer value.

Είναι πάντα updated, δεν μεσολαβεί marketplace, λειτουργεί offline και προσφέρει μοναδική ταχύτητα, εξαιρετικό SEO, instant installation και instant checkout μεταξύ άλλων. Ενσωματώνει επίσης native mobile λειτουργικότητες όπως barcode scanner. Τα πρώτα αποτελέσματα του PWA για το superpanes.gr πέτυχαν +70% conversion rate, +60% organic increase, 0.8s List page load. «Πετύχαμε μοναδική ταχύτητα, εξαιρετικό SEO και performance, ενώ δημιουργήσαμε μία αξιόπιστη, γρήγορη και εύκολη εμπειρία για τον χρήστη ανεξαρτήτως συσκευής και πλατφόρμας», αναφέρει η εταιρεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα