Παπαστράτος: Απολογισμός του 1ου προγράμματος αναδάσωσης στην Αττική

Έναν χρόνο μετά την ανακοίνωση του 1ου ολοκληρωμένου προγράμματος Αναδάσωσης που ξεκίνησε στην Ελλάδα μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2021, η Παπαστράτος επέστρεψε στον Άγιο Στέφανο και πραγματοποίησε τον πρώτο δημόσιο απολογισμό.

Στην περιοχή βρέθηκε ο Χρήστος Χαρπαντίδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος, ο οποίος ενημέρωσε τον Υπουργό Περιβάλλοντος, K. Σκρέκα και τον Υφυπουργό Γ. Αμυρά για την πορεία του προγράμματος. Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στη Στρατηγική Βιώσιμης Ανάπτυξης της Παπαστράτος και περιλαμβάνει τη φύτευση 70.000 δέντρων, σε 1.000 στρέμματα πυρόπληκτων περιοχών της Αττικής, με έργο ύψους 1 εκατ. ευρώ.

Μέχρι σήμερα, στον Άγιο Στέφανο, έχουν φυτευτεί 5.000 δέντρα, ενώ 30.000 ακόμη θα δώσουν πνοή στο δάσος της περιοχής, έως τα τέλη Μαρτίου. O Χρήστος Χαρπαντίδης δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Πριν από έναν χρόνο ξεκινήσαμε αυτή τη μεγάλη πρωτοβουλία, αναλαμβάνοντας παράλληλα τη δέσμευση να δίνουμε λόγο, δημόσια και με διαφάνεια, για την πορεία του προγράμματος. Παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίσαμε, οι εργασίες προχωρούν με ταχύτητα και επιτυχία».

Keywords
Τυχαία Θέματα