Διοικητικές αλλαγές στο McCann Worldgroup

Χωρίζουν οι δρόμοι της McCann και του Global Προέδρου και Chief Creative Officer της, Alex Lopez, στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης του δικτύου McCann Worldgroup. Τα νέα για την αποχώρηση

του Lopez έρχονται μια εβδομάδα μετά τη δημοσίευση της αποχώρησης του Global Chairman και Chief Executive Chris Macdonald από τη McCann, στο τέλος του πρώτου τριμήνου του 2023. Ακολούθως, ο Daryl Lee, Global CEO McCann Worldgroup, θα αναλάβει παράλληλα και ρόλο Global CEO της McCann, σε μια νέα θέση που σχεδιάστηκε με στόχο τη μεγαλύτερη συνεργασία μεταξύ του McCann Worldgroup και του ad agency McCann.

Επιπλέον, ο Lee αποκάλυψε και άλλες διοικητικές αλλαγές, όπως την προαγωγή του Global Chief Strategy Officer McCann Harjot Singh, σε Global CSO του McCann Worldgroup. Η μετακίνηση του Singh, συνεπάγεται την προαγωγή της Suzanne Powers, τρέχουσας Global President και CSO, σε Πρόεδρο της FutureBrand και Global Chief Product Officer του McCann Worldgroup. Παράλληλα, η Kate MacNevin, Global Chair και CEO της MRM αναλαμβάνει τον ρόλο της Global Chief Operating Officer του McCann Worldgroup και η Nanette Dufour θα αναλάβει τη νέα θέση της Chief Sustainability Officer ταυτόχρονα με τις αρμοδιότητές της ως Chief Client Officer του δικτύου.

Σε ανακοίνωσή του, το McCann Worldgroup ανέφερε ότι οι αλλαγές στοχεύουν «στη δημιουργία συνθηκών για μεγαλύτερη συνεργασία και agility μεταξύ των εταιρειών του δικτύου McCann Worldgroup».

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Διοικητικές, McCann Worldgroup,dioikitikes, McCann Worldgroup