Ο Όμιλος Estée Lauder ξεκινά παραγωγή αντισηπτικών

Παράλληλα, δωρίζει 2 εκατ. δολάρια στους γιατρούς χωρίς σύνορα.

Ο κολοσσός της βιομηχανίας καλλυντικών, ο Όμιλος Estée Lauder, ρίχνεται στη μάχη κατά του COVID-19 τόσο σε επίπεδο παραγωγής, όσο και ενισχύοντας οργανισμούς και ΜΚΟ. Πιο συγκεκριμένα, η Estée Lauder Companies και το φιλανθρωπικό ίδρυμα The Estée Lauder Companies Charitable Foundation (ELCCF), χορήγησαν δωρεά ύψους 2 εκατ. δολαρίων στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, ενώ, πάνω από 800.000 δολάρια αποδόθηκαν στην Κίνα και στις προσπάθειες ανακούφισης

από τον ιό.

Επιπλέον, χορηγήθηκαν δωρεές σε είδος ύψους 1.4 εκατ. δολαρίων στο ίδρυμα China Women’s Development Foundation, προκειμένου να υποστηρίξουν το ιατρικό προσωπικό της πρώτης γραμμής. Καθώς η κρίση του COVID-19 εξελίσσεται, η ELC θα συνεχίσει να δίνει προτεραιότητα στην παροχή τροφής, ιατρικής βοήθειας καθώς και βοήθειας για έκτακτες ανάγκες.

O Προέδρος του ΔΣ της εταιρείας William P. Lauder και ο CEO Fabrizio Freda σε επιστολή τους προς τους εργαζόμενους της εταιρείας αναφέρουν ότι θα παρουσιάσουν ευρύτερες πρωτοβουλίες τις επόμενες μέρες και ότι παρά την πανδημία, η παγκόσμια ομάδα συνεχίζει να κρατάει την επιχείρηση σε κίνηση, καθώς έχουν εφαρμοστεί βελτιωμένα πρωτόκολλα για την υγεία και ασφάλεια.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο Όμιλος συμμετέχει στο κίνημα παραγωγής αντισηπτικού, καθώς η Estee Lauder Companies Inc. θα παράγει αντισηπτικό χεριών για ομάδες και πληθυσμούς υψηλής ανάγκης, συμπεριλαμβανομένου ιατρικού προσωπικού. Για το λόγο αυτό ανοίγει ξανά το εργοστάσιο της στο Melville της Νέας Υόρκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα