Νέος Διευθύνων Σύμβουλος στο Hyundai Motor Europe Technical Center

O Tyrone Johnson ανέλαβε στις αρχές του έτους, τη θέση του Managing Director στο Hyundai Motor Europe Technical Center GmbH (ΗΜΕΤC), το μοναδικό Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης του Hyundai Motor Group

στην Ευρώπη. Ο Johnson εντάχθηκε στο δυναμικό του HMETC τον Αύγουστο του 2018 ως Head of Vehicle Test & Development Department και προήχθη σε Director of Vehicle Development τον Φεβρουάριο του 2021.

Πριν ενταχθεί στο δυναμικό του HMETC, εργαζόταν για περισσότερα από 30 χρόνια στη Ford Motor Company σε διάφορες θέσεις ευθύνης. Στον νέο του ρόλο, ο Johnson θα οδηγήσει την εταιρεία σε περαιτέρω ενίσχυση της θέσης της στην Ευρώπη και θα στηρίξει το Hyundai Motor Group ώστε να γίνει ένας πάροχος έξυπνων λύσεων κινητικότητας, προωθώντας την κινητικότητα μηδενικών εκπομπών.

Ο ίδιος δήλωσε: «Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, έχω γοητευτεί από τις τεράστιες ευκαιρίες και προκλήσεις που παρουσιάζονται στον κλάδο μας. Με τη Hyundai, αυτές οι δυνατότητες δεν είναι απλές φιλοδοξίες αλλά απτή πραγματικότητα».

Keywords
Τυχαία Θέματα