Το Expedia Group, πρώτος Global Advertising Partner του Netflix

Το Expedia Group θα είναι ο πρώτος παγκόσμιος διαφημιστικός συνεργάτης του Netflix. To travel brand θα ξεκινήσει μια παγκόσμια καμπάνια για το ad-supported πλάνο του Netflix, για ολόκληρο το έτος 2024 – μια διαφημιστική προσπάθεια πολλών χωρών για να προσεγγίσει περισσότερους από 23 εκατ. παγκόσμιους μηνιαίους ενεργούς χρήστες. Μέχρι ώρας, οι οικονομικοί όροι δεν έχουν γίνει γνωστοί.

Πιο

αναλυτικά, το activation θα ξεκινήσει στην Ιαπωνία αυτόν τον μήνα και, στη συνέχεια, θα κινηθεί σε αγορές όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδάς, Μεξικό, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Αυστραλία και Βραζιλία. Οι εταιρείες δε, αναφέρουν πως ο όμιλος Expedia θα είναι «alpha measurement partner» στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Βραζιλία, όπου θα επιδιώξει την καινοτομία προϊόντων αλλά και νέες διαφημιστικές εμπειρίες θεατών.

Η Amy Reinhard, President of Advertising στο Netflix, δήλωσε: «Αυτή η πρώτη στο είδος της σύμπραξη θα προσφέρει στα ad-supported μέλη μας, σχετικές διαφημίσεις, κάνοντας την εμπειρία θέασης ακόμα πιο ευχάριστη». Τον περασμένο μήνα, η Reinhard δήλωσε ότι το ad-supported συνδρομητικό πρόγραμμα του Netflix έχει πλέον περίπου 23 εκατ. μηνιαίους ενεργούς χρήστες παγκοσμίως.

(Πηγή: MediaPost)

Keywords
Τυχαία Θέματα