Νέα σειρά Elite Vita από την Elbisco

H Elite ανανεώνει την εικόνα της μέσα από νέες συσκευασίες, που επικοινωνούν «με απλό και διακριτό τρόπο», όπως επισημαίνεται, τα προϊοντικά οφέλη, και τη δημιουργία της νέας σειράς «Elite Vita».

Με έμφαση στην περιοχή της «νέας φιλοσοφίας διατροφής», η Elite με τη νέα σειρά Εlite Vita, εστιάζοντας σε συστατικά υψηλής διατροφικής αξίας. Στην Elite Vita

εντάσσονται οι Φρυγανιές με αλεύρι Ολικής Άλεσης, καθώς και οι Φρυγανιές με Χαρούπι, με ανανεωμένες συσκευασίες και νέα εικαστικά που αναδεικνύουν τα διατροφικά τους στοιχεία.

Λανσάρονται παράλληλα οι νέες Φρυγανιές Elite Vita με Δημητριακά, με χαμηλά κορεσμένα λιπαρά και υψηλή διατροφική αξία. Η νέα σειρά Elite Vita ενισχύεται περαιτέρω με την επέκτασή της στις κατηγορίες γκοφρετών ρυζιού και καλαμποκιού με τέσσερις προτάσεις με τετράγωνες, πολύ λεπτές και τραγανές φέτες και μόνο 16 θερμίδες ανά τεμάχιο.

Οι Elite Vita Γκοφρέτες Καλαμποκιού κυκλοφορούν σε δύο γεύσεις Κλασική και με Σπόρους και οι Elite Vita Γκοφρέτες Ρυζιού κυκλοφορούν σε δύο γεύσεις με Σουσάμι & Αλάτι και με σπόρους Chia & Quinoa.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Elite Vita,Elbisco