H Keyvoto επανασχεδίασε την πλατφόρμα της

Τον επανασχεδιασμό της πλατφόρμας διαχείρισης προϊοντικής πληροφορίας (Product Experience Management – PXM) την οποία έχει αναπτύξει ολοκλήρωσε πρόσφατα η Keyvoto. Η νέα πλατφόρμα υπόσχεται να αναβαθμίσει την εμπειρία των χρηστών με ευκολότερη, ταχύτερη και πιο φιλική πλοήγηση και ότι θα παρέχει στους χρήστες πρόσβαση σε νέες λειτουργίες και εργαλεία.

Η πλατφόρμα προσφέρει πρόσβαση και σε νέες καινοτόμες υπηρεσίες, όπως το Product Rating για αξιολόγηση της ποιότητας και πληρότητας των πληροφοριών που ανεβάζουν οι χρήστες,

ενημερώνοντας σχετικά τους προμηθευτές και τους λιανεμπόρους και το PromoACI για καθημερινή παρακολούθηση κάθε προωθητικής ανταγωνιστικής και μη ενέργειας για νέες προσφορές, διαγωνισμούς και πρωτοβουλίες marketing οποιουδήποτε brand ή αλυσίδας λιανικής, όπως φυλλάδια, newsletters, social media και τηλεοπτικές διαφημίσεις.

«Με την ανανεωμένη πλατφόρμα και την εισαγωγή των νέων εργαλείων, ενισχύουμε τη θέση μας στον τομέα του retail tech», ανέφερε η Άσπα Παπαδημητρίου, Συνιδρύτρια και Διευθύντρια Marketing, Keyvoto.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Keyvoto,