Νέα ΑΙ εργαλεία για marketing και commerce από τη Salesforce

Την Τετάρτη, 7 Ιουνίου, η Salesforce παρουσίασε δύο νέα προϊόντα τεχνητής νοημοσύνης, το Marketing GPT και Commerce GPT. Με τη χρήση του Marketing GPT, οι επαγγελματίες του marketing θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργούν αυτόματα εξατομικευμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πιο «έξυπνα» τμήματα κοινού

και marketing journeys.

Mε το Commerce GPT, οι επωνυμίες θα μπορούν να προσφέρουν εξατομικευμένες εμπειρίες αγορών και προσαρμοσμένες προσφορές ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών τους, χρησιμοποιώντας δυναμικά buying journeys, τα οποία θα υποστηρίζονται από GPT. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, το Generative AI επιταχύνει την παραγωγικότητα και οδηγεί στην αποδοτικότητα τις επιχειρήσεις.

Οι δυνατότητές του είναι ξεκάθαρες, με το 60% των επαγγελματιών marketing να υποστηρίζουν ότι το Generative AI θα μεταμορφώσει τον ρόλο τους και το 71% να αναφέρει ότι πιστεύει ότι θα τους επιτρέψει να επικεντρωθούν σε πιο στρατηγική δουλειά. Ωστόσο, η «ακρίβεια και η ποιότητα» είναι το νούμερο ένα μέλημα των marketers και το 63% αυτών δηλώνει ότι απαιτούνται δεδομένα αξιόπιστων πελατών για να λειτουργήσει το Generative AI.

Keywords
Τυχαία Θέματα