Νέα καμπάνια από ΑΠΣΙ «Πίνδος» και Kevin+Marshall

Στον «αέρα» βρίσκεται νέα τηλεοπτική καμπάνια του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων «Πίνδος» για το επαναλανσάρισμα του προϊόντος «Κοτόπουλα Πίνδος Ελεύθερης Βοσκής» σε νέα συσκευασία eco safety pack, η οποία προστατεύει τόσο το προϊόν, όσο και το περιβάλλον.

Πρόκειται για χάρτινη συσκευασία υψηλής ασφάλειας, η οποία συμβάλλει ταυτόχρονα στη μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος και υιοθετεί τις αρχές της κυκλικής οικονομίας. Την

καμπάνια «υπογραφεί» η διαφημιστική Kevin+Marshall, ενώ την παραγωγή του spot ανέλαβε η PickCodes Productions, σε σκηνοθεσία του Ανδρέα Τσουραπά.

Η ταινία παρουσιάζει εικόνες από τις φάρμες της ορεινής Πίνδου, για να μεταφέρει τον τρόπο και τόπο όπου μεγαλώνουν τα «Κοτόπουλα Πίνδος Ελεύθερης Βοσκής».

Ενώ το μήνυμα της καμπάνιας είναι ότι «πρώτη φορά ένα κοτόπουλο τόσο νόστιμο είναι τόσο προστατευμένο, προστατεύοντας παράλληλα και το περιβάλλον», ανέφερε μιλώντας στο DF η Ελευθερία Μασούρα, Head of Marketing & Communications της εταιρείας. Εκτός από την τηλεόραση, η καμπάνια θα «τρέξει» σε ραδιόφωνο και digital Μέσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα