Με ανθρώπινο μήνυμα η νέα TV καμπάνια των McCann Athens και Λουμίδης Παπαγάλος

Στη σημερινή εποχή της τεχνολογίας, των γρήγορων ρυθμών και της απαιτητικής καθημερινότητας, η μοναξιά αναδεικνύεται σε κυρίαρχο κοινωνικό θέμα της εποχής. Το πρόβλημα το βιώνουν περισσότερο έντονα οι πιο ηλικιωμένοι συνάνθρωποί μας, καθώς οι διάφοροι κοινωνικοί δεσμοί, φιλικοί και οικογενειακοί, εξασθενούν.

Ο καφές Λουμίδης Παπαγάλος, εδώ και χρόνια, αναδεικνύει τις αξίες και τη σημασία των ανθρώπινων σχέσεων, στέλνει ένα μήνυμα μέσα από τη νέα του τηλεοπτική καμπάνια με τίτλο «Όπου υπάρχει μοναξιά,

ας είμαστε εκεί. Με έναν καφέ, έτσι χωρίς λόγο». Μέσα από το τηλεοπτικό, βλέπουμε πως λίγος χρόνος για μια σύντομη επίσκεψη μπορεί να μετατραπεί σε μια μεγάλη έκπληξη με ακόμα μεγαλύτερη συναισθηματική αξία.

Το δημιουργικό για την καμπάνια και το τηλεοπτικό σποτ «υπογράφει» η McCann Athens, την παραγωγή η Topcut Modiano με παραγωγό τον Μύρωνα Παπαδάκη και την επικοινωνία σε επίπεδο δημοσίων σχέσεων η Ikon Fleishman Hillard. Τέλος, η σκηνοθεσία είναι του Βασίλη Κεκάτου, ενώ ο Κωστής Μαραβέγιας επιμελήθηκε τη μουσική.

Keywords
Τυχαία Θέματα