Η βιωσιμότητα ο κύριος πυλώνας corporate επικοινωνίας της BSH στην Ελλάδα για το 2024

Για την πορεία, τα οικονομικά στοιχεία της αλλά και τα νέα λανσαρίσματα μίλησαν χθες, Πέμπτη 25 Απριλίου, σε press event, οι Γιάννης Γρατσώνης, CEO και Γιώργος Φενδάκης, CFO της BSH Οικιακές Συσκευές, στο Solid Spaces.

Στην παγκόσμια αγορά, η BSH

Home Appliances Group παρουσίασε συνολικό κύκλο εργασιών ύψους 14,8 δισ. ευρώ για το 2023, με στόχο να ενισχύσει τη μελλοντική της βιωσιμότητα και ανταγωνιστικότητα μέσω των υψηλών επενδύσεων και δαπανών ρεκόρ στο R&D.

Όσον αφορά στην Ελλάδα, η εταιρεία αναπτύσσει συνεχώς το χαρτοφυλάκιο των μαρκών και των προϊόντων της με βάση την πλήρη κατανόηση των μεταβαλλόμενων προσδοκιών των καταναλωτών.

Ο κύκλος εργασιών της BSH Οικιακές Συσκευές για το 2023, αυξήθηκε κατά 1,6% σε σχέση με το 2022, συνεχίζοντας να διατηρεί την 1η θέση στην αγορά των οικιακών συσκευών. Το 2023, όπως και το 2022, χαρακτηρίστηκε από αυξητικά ποσοστά και σε αυτό συνέβαλε από πλευράς τεμαχίων στην κατηγορία των ψυγείων και ψυγειοκαταψυκτών και το πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή». Σημειώνεται πως o κύριος πυλώνας της corporate επικοινωνίας για το 2024, είναι η βιωσιμότητα. Το press event διοργάνωσε η Gravity The Newtons.

Keywords
Τυχαία Θέματα