Κοπή πίτας Greek Destination Planners Association

Το Greek Destination Planners Association πραγματοποίησε την ετήσια τελετή κοπής της πίτας του, την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου, σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Delta Restaurant, στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η Υφυπουργός Τουρισμού, Έλενα Ράπτη, η Αναπληρώτρια Περιφερειάρχης Αττικής, Χριστίνα Κεφαλογιάννη, ο ΓΓ του ΕΟΤ, Δημήτρης Φραγκάκης, ο ΓΓ Πολιτισμού, Γιώργος Διδασκάλου,

η Γενική Διευθύντρια του ΕΟΤ, Σοφία Λαζαρίδου κι άλλοι εκπρόσωποι της τουριστικής βιομηχανίας, καθώς και μέλη και συνεργάτες της ένωσης διοργανωτών εκδηλώσεων από όλη την Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, παρουσιάστηκε το όραμα των Destination Wedding planners της Ελλάδας, ενώ τονίστηκε η συνεισφορά των γαμήλιων εκδηλώσεων πολυτελείας στην τουριστική ανάπτυξη της χώρας μέσω του οπτικοακουστικού υλικού, που χρησιμοποιείται για την προώθηση του προορισμού. Την εκδήλωση υποστήριξαν οι: Δειπνοσοφιστήριον, Delta Restaurant, Pavlos the Flower Workshop, Μusic Essentials και Τhe Letter Co.

Keywords
Τυχαία Θέματα