Η ΕΥ Ελλάδος αναγνωρίζεται ως Top Employer 2024

Η ΕΥ Ελλάδος αναγνωρίστηκε, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ως κορυφαίος εργοδότης (Top Employer) στην Ελλάδα για το 2024, από τον παγκόσμιο οργανισμό Top Employers Institute, σύμφωνα με πρόσφατη επίσημη ανακοίνωσή του.

Η εταιρεία δίνει έμφαση στη διαρκή εκπαίδευση, την επαγγελματική εξέλιξη και το wellbeing των ανθρώπων της, παροτρύνοντάς τους να «δημιουργήσουν» οι ίδιοι

την ιδανική εργασιακή εμπειρία, μέσα από το Employee Value Proposition (EVP), «The exceptional EY experience; it’s yours to build!».

Ο Γιώργος Παπαδημητρίου, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥ Ελλάδος, δήλωσε: «Πιστοί στη δέσμευσή μας για τη δημιουργία ενός καλύτερου εργασιακού κόσμου, αναπτύσσουμε, μέρα με τη μέρα, ένα περιβάλλον εργασίας που ενθαρρύνει τους ανθρώπους μας να εξελίσσονται και να αναπτύσσουν τις ικανότητές τους, για να υλοποιήσουν τα όνειρα και τους στόχους τους, σε αρμονία με την προσωπική εξέλιξή τους και την οικογενειακή τους ζωή.

Η διάκριση αυτή, αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών μας και μάς δίνει ακόμη περισσότερη δύναμη και όρεξη να συνεχίσουμε στην ίδια κατεύθυνση, θέτοντας σταθερά την ευημερία των ανθρώπων μας στο επίκεντρο της στρατηγικής μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα