Πάνω από 13,8 εκατ. γεύματα δόθηκαν το 2023 από την ΑΒ Βασιλόπουλος

Περισσότερα από 13,8 εκατ. γεύματα δόθηκαν το 2023 σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, μέσω του προγράμματος «Τρόφιμα Αγάπης» της ΑΒ Βασιλόπουλος, αποδεικνύοντας τη στήριξή της στην κοινωνία.

Το πρόγραμμα, σε συνεργασία με την οργάνωση «Μπορούμε» και την Τράπεζα Τροφίμων, διαθέτει κοντόληκτα προϊόντα σε τοπικούς φορείς, μέσα από το δίκτυο των καταστημάτων και των αποθηκών της εταιρείας. Η πρωτοβουλία καλύπτει έως και το 90% των αναγκών σίτισης 250 φορέων, που στηρίζουν πάνω

από 123.000 ανθρώπους, ενώ από την έναρξη του προγράμματος έχουν δωριστεί τρόφιμα αξίας άνω των 25 εκατ. ευρώ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΒ Βασιλόπουλος, Νίκος Λαβίδας, επισημαίνει: «Eίμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι για το ολοκληρωμένο πρόγραμμα δωρεάς κοντόληκτων προϊόντων, “Τρόφιμα Αγάπης”, με το οποίο αποδεικνύουμε έμπρακτα τη δέσμευσή μας να καταπολεμήσουμε τη σπατάλη τροφίμων και να φροντίσουμε, ώστε καμία μερίδα φαγητού να μην πηγαίνει χαμένη. Τα αποτελέσματα της πρωτοβουλίας είναι εντυπωσιακά και αποτελούν από μόνα τους κίνητρο να συνεχίσουμε, με την ίδια συνέπεια και ακόμα πιο δυναμικά, την υλοποίηση δράσεων εταιρικής υπευθυνότητας, με στόχο τη θετική επίδραση στην κοινωνία και το περιβάλλον».

Keywords
Τυχαία Θέματα