Κίνδυνος η έλλειψη κοινής μέτρησης

Από τι «κινδυνεύει» η διαφημιστική επένδυση στα ψηφιακά Μέσα;

Η έλλειψη κοινής μέτρησης στα ψηφιακά Μέσα μπορεί να αποτελέσει σοβαρό κίνδυνο για τις διαφημιστικές επενδύσεις, καθώς δυσκολεύει τους διαφημιζόμενους να αξιολογήσουν την αποτελεσματικότητα των καμπανιών τους και να λάβουν ενημερωμένες αποφάσεις βασισμένες σε δεδομένα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σπατάλη πόρων και μη αποδοτικές επενδύσεις, ενώ επίσης μπορεί να δυσκολέψει τη σύγκριση επιδόσεων μεταξύ διαφόρων πλατφορμών και καναλιών διαφήμισης. Η κοινή μέτρηση είναι σημαντική για τη διασφάλιση της διαφάνειας και της αξιοπιστίας

στον τομέα της διαφήμισης στο διαδίκτυο.

Από τι θα εξαρτηθεί η επίτευξη του cross media measurement;

Από παράγοντες όπως η συνεργασία μεταξύ φορέων, publishers, agencies και πελατών για την κοινή δημιουργία προτύπων μέτρησης, ενός κοινού νομίσματος δηλαδή. Επίσης, από την υιοθέτηση τεχνολογιών που επιτρέπουν τη συλλογή και ανάλυση δεδομένων από διάφορες πηγές και χωρίς την ύπαρξη cookies, από την επίλυση ζητημάτων που σχετίζονται με την προστασία της ιδιωτικότητας και την ασφάλεια των δεδομένων, την ανάπτυξη μεθόδων για τη σύνθεση και ανάλυση δεδομένων από διάφορες πλατφόρμες και κανάλια. Τέλος, και πιο σημαντική θα είναι η διασφάλιση της διαφάνειας και της αξιοπιστίας των μετρήσεων, προκειμένου να επιτευχθεί η εμπιστοσύνη των ενδιαφερομένων φορέων.

Σε ποιο measurement metric εστιάζετε πλέον περισσότερο και γιατί;

Στους δείκτες πιστότητας πελατών, καθώς η καλή απόδοση σε αυτούς τους δείκτες αναδεικνύει την επιτυχία ή μη, στο σύνολο των προσπαθειών όλων των στελεχών στην αλυσίδα δημιουργίας αξίας για τον πελάτη, αδιάφορα αν πρόκειται για υπηρεσία ή προϊόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κίνδυνος,kindynos