Σε εξέλιξη οι εργασίες του Ε-Commerce Summit στο Costa Navarino

Ξεκινά σήμερα τις εργασίες του το E-Commerce Summit στο Costa Navarino, ένα δυναμικό διήμερο επιχειρηματικών συναντήσεων κορυφής για τον κλάδο του ηλεκτρονικού επιχειρείν. Στο πλαίσιο του Summit, περισσότερα από 25 στελέχη εταιρειών που προσφέρουν λύσεις και υπηρεσίες σε τομείς όπως το CRO, το loyalty, τα payments, το performance marketing και το UX/UI, θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν ατομικές συναντήσεις

με υψηλόβαθμα στελέχη κορυφαίων e-shops και e-businesses της χώρας.

Το διήμερο πλαισιώνουν μια σειρά από keynote ομιλίες και στοχευμένα πάνελ συζήτησης. Ήδη, η Ξένια Κούρτογλου της Focus Bari, παρουσίασε ποιος είναι σήμερα ο Έλληνας e-shopper και ποιες είναι οι συνήθειες, οι ανάγκες και οι προσδοκίες του, όταν ψωνίζει online, ενώ λίγο αργότερα θα συζητήσει τα ευρήματα με τους Κωνσταντίνο Κωτσιγιάννη της Value, Χάρη Μουρελάτο της Plaisio Computers, Μάριο Μπεζιούλα της Spitishop, Κωνσταντίνα Τζώκα της L’Oréal Hellas και Νίκο Χρα της Mastercard.

Αντίστοιχα, τη δεύτερη ημέρα ο Γεώργιος Ι. Δουκίδης (ELTRUN και ΙΕΛΚΑ) θα αναλύσει μερικά από τα κυριότερα θέματα που αντιμετωπίζουν και επηρεάζουν τους Έλληνες καταναλωτές στο ιδιαίτερα δυναμικό περιβάλλον που ζούμε και θα συνομιλήσει με τους Νίκο Βαρβαδούκα του Public Group, Γιολάντα Ευφροσυνίδου της Metro και Ερρίκο Οβαδία της Γρηγόρης ΑΒΕΕ. Το διήμερο πλαισιώνουν δραστηριότητες δικτύωσης στο Costa Navarino, προσφέροντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να εμβαθύνουν τις επαγγελματικές τους σχέσεις.

Οι ενιδαφερόμενοι μπορούν να ακολουθήσουν το Marketing Week στα social media για live στιγμιότυπα και πληροφορίες από την εξέλιξη των εργασιών του Summit. Χρυσός Χορηγός του E-Commerce Summit @ Costa Navarino, το οποίο διοργανώνεται από την Boussias Events, είναι η Mastercard και χορηγός της ενότητας «Summit Talks» η Value.

Keywords
Τυχαία Θέματα