Η βιώσιμη ανάπτυξη στο επίκεντρο του Συνεδρίου Vario Συνεργατών

Το 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Vario Συνεργατών πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) το διήμερο 10 και 11 Φεβρουαρίου. Στο Συνέδριο συμμετείχαν περισσότεροι από 85 συνεργάτες της Vario από ολόκληρη τη χώρα, καθώς και στελέχη από brands που εμπιστεύονται τη Vario για την εκπροσώπησή τους στην Ελλάδα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η καθιερωμένη ετήσια γιορτή της εταιρείας επέστρεψε με φυσική παρουσία των συμμετεχόντων, μετά από δύο χρόνια online

και υβριδικών Συνεδρίων/ Webinars που μεσολάβησαν λόγω των τότε υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Κεντρικός άξονας του διημέρου ήταν η αειφορία και η βιώσιμη ανάπτυξη και πώς μπορούν τα προϊόντα, οι υπηρεσίες και η εμπειρία των ανθρώπων της Vario να συνεισφέρουν ουσιαστικά και συνδυαστικά προς την κατεύθυνση αυτή.

Παρουσιάστηκαν οι τελευταίες τάσεις της αγοράς και ταυτόχρονα, οι συμμετέχοντες συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να μάθουν για νέες προϊοντικές λύσεις και προτάσεις. Παράλληλα, η Vario παρουσίασε τις νέες συνεργασίες της και ανακοίνωσε τη προσθήκη στο προϊοντικό portfolio της των brands Ansell, IPC Pulex, Chicopee (Berry).

Keywords
Τυχαία Θέματα