Η Meta αναβαθμίζει τη Nicola Mendelsohn ως Ηead of Global Ad Relationships

Η Meta διευρύνει τον ρόλο της Nicola Mendelsohn, Αντιπροέδρου της παγκόσμιας επιχειρηματικής ομάδας της, δίνοντάς της τη συνολική ευθύνη για τις σχέσεις της εταιρείας με τους διαφημιστές και τις αντιπροσωπείες, ως Ηead of Global Business Group, αναφερόμενη στον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Javier Olivan.

Η ίδια, η οποία εντάχθηκε στο Facebook

πριν από σχεδόν 10 χρόνια, θα συνεχίσει να επιβλέπει τις σχέσεις της Meta με τους marketers και τα agencies για όλες τις πλατφόρμες της επιχείρησης, κυρίως, βέβαια, στο Facebook και το Instagram.

Η Meta ανέφερε σε ανάρτησή της: «H ενσωμάτωση αυτών των ομάδων θα ενισχύσει την επιχείρηση διαφημίσεων και θα βελτιώσει τον τρόπο με τον οποίο υποστηρίζουμε τους συνεργάτες μας». Σημειώνεται πως η προαγωγή της Mendelsohn είναι το αποτέλεσμα της αποχώρησης της Chief Business Officer, Marne Levine που θα πραγματοποιηθεί φέτος το καλοκαίρι, καθώς και της εισαγωγής μιας νέας δομής.

Αυτό οδήγησε τη Meta στην προαγωγή του Vice-president of Content and Global Operations και CΟΟ του Instagram, Justin Osofsky σε Επικεφαλής διαδικτυακών πωλήσεων, λειτουργιών και συνεργασιών.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα