Η Βίκος ΑΕ στηρίζει παιδικό διαγωνισμό ζωγραφικής

Η Βίκος ΑΕ στηρίζει έμπρακτα την παιδική δημιουργικότητα, συμμετέχοντας στον 10ο παιδικό διαγωνισμό ζωγραφικής, που διοργανώνεται από το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, από 23/01 μέχρι 30/05/2023.

Το θέμα του φετινού διαγωνισμού είναι «O Άνθρωπος στο Κέντρο». Mε σημείο αναφοράς το Ειδώλιο γυναικείας μορφής (περ. 2700-2400/2300 π.Χ.) που παρουσιάζεται στον 1ο όροφο του Μουσείου στη μόνιμη έκθεση «Κυκλαδική

Τέχνη», παιδιά ηλικίας 4-15 ετών καλούνται να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν τα δικά τους έργα, αποδίδοντας με τον δικό τους τρόπο την ιστορία του ανθρώπου μέσα στον χώρο και τον χρόνο.

Στη συνέχεια, οι δημιουργίες αυτές θα παρουσιαστούν σε έκθεση που θα διοργανώσει το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων στις 23 με 29 Σεπτεμβρίου, στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων. Η δράση της εταιρείας Βίκος εντάσσεται στο πλαίσιο της σειράς ενεργειών «Ο Β-οίκος της ζωής μας», η οποία προάγει μεταξύ άλλων τον πολιτισμό, τον εθελοντισμό και την προστασία του περιβάλλοντος.

Keywords
Τυχαία Θέματα